Karşıyaka, Litvanya Temsilcisini Mağlup Etti - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka, Litvanya Temsilcisini Mağlup Etti

Karşıyaka, Litvanya Temsilcisini Mağlup Etti

Pınar Karşıyaka, ikinci hazırlık maçında, Muğla'da kamp yapan Euroleague temsilcisi Zalgiris Kaunas'ı 87-80 mağlup etti.

06.09.2014 00:28  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbolda yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Uşak Sportif'i 86-80 yenen Pınar Karşıyaka, ikinci hazırlık maçında, Muğla'da kamp yapan Euroleague temsilcisi Zalgiris Kaunas'ı 87-80 mağlup etti.

Hazırlık maçı için Muğla'ya gelen Litvanya'nın ve Avrupa'nın güçlü takımlarından Zalgiris Kaunas, ilk hazırlık maçını Pınar Karşıyaka ile oynadı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'ndaki karşılamanın periyotları 23-16, 39-34, 58-57 ve 87-80 Pınar Karşıyaka'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Büyük heyecana sahne olan karşılamanın her iki takımın kupa ve madalyalarını Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, İl Jandarma Alay Komutanı Kur. Alb. Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Veli Çelik, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan ile ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç tarafından verildi. Her takımın sporcuları, yöneticileri ve protokol üyeleri toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, "Bölgede ünlü bir basketbol takımını ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Zalgiris Kaunas bu kapıyı açtı. Hedefimiz önümüzdeki süreçte Muğla'yı da Antalya gibi uluslararası spor kulüplerinin cazibe merkezi haline getirmek. İlerleyen zamanlarda yine böyle takımları ağırlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Zalgiris Kaunas takım koçu Sarunas Jasicevicius ise ilk kez bu kadar sıcak bir organizasyonla karşılandıklarını dile getirdi. Daha önce Fenerbahçe'de oynadığını hatırlatan Jasicevicius, "Dolayısıyla yılın büyük çoğunluğunda İstanbul'da kaldım, ama neredeyse tüm Türkiye'yi gezdim. Burada çok iyi karşılandık. Umarım daha çok Litvanyalının buraya gelmesine vesile oluruz. İyi bir hazırlık haftası geçirmeyi ümit ediyoruz. Bu kamp bizim için ayrıca bölgeyi tanıma ve gezmek için de bir şans olacak" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka, Litvanya Temsilcisini Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement