Potanın Perileri, Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 1. Torbada - Son Dakika
Güncel

Potanın Perileri, Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 1. Torbada

Potanın Perileri, Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası\'nda 1. Torbada

ÇEK Cumhuriyeti'nde 2017 yılında düzenlenecek Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kura çekimi 9 Aralık Cuma günü Prag şehrinde gerçekleştirilecek.

07.12.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇEK Cumhuriyeti'nde 2017 yılında düzenlenecek Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kura çekimi 9 Aralık Cuma günü Prag şehrinde gerçekleştirilecek.

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, 16-25 Haziran 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde organize edilecek turnuvanın kura çekimine 1. torbadan katılacak. Prag'daki kura çekimi, 9 Aralık Cuma günü TSİ 19: 30'da başlayacak. Kadınlar Avrupa Şampiyonası elemelerinde H Grubu'nda yer alan Ay-yıldızlı takım, İsrail, Romanya ve Bosna Hersek'i geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

Milliler, turnuvadaki ilk maçında İsrail'i 72-53'lük skorla mağlup ederken, sonrasında Bosna Hersek'i 79-50 ve Romanya'yı da 56-45 geçti. Grubundaki tek yenilgisini deplasmanda İsrail'e karşı 63-62'lik skorla alan Türkiye, kalan maçlarında Bosna Hersek'i 72-68 ve Romanya'yı da 64-54 ile geçti.

Turnuvada, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı ile birlikte ev sahibi Çek Cumhuriyeti, Fransa, İspanya, Rusya, Sırbistan, Belarus, Ukrayna, Karadağ, Yunanistan, Slovakya, Letonya, İtalya, Macaristan, Belçika ve Slovenya mücadele edecek.

Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda belirlenen torbalar şu şekilde:

1. Torba: Fransa, İspanya, Rusya, Türkiye.

2. Torba: Sırbistan, Belarus, Ukrayna, Karadağ.

3. Torba: Yunanistan, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Letonya.

4. Torba: İtalya, Macaristan, Belçika, Slovenya. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Potanın Perileri, Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 1. Torbada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement