Potanın Şampiyonu GKV'lilere Cumhuriyet Kupası yakıştı - Son Dakika
Güncel

Potanın Şampiyonu GKV'lilere Cumhuriyet Kupası yakıştı

Sporcuları kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar başarıların yarım asırlık tecrübeyle sağlandığının altını çizerek "Hiçbir başarı tesadüf değildir" dedi.

29.10.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkâmil Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Cumhuriyet Kupasını yenilmez şampiyon unvanıyla kazanan GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Geleneksel olarak her yıl Şehitkâmil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor etkinliklerinden birisi olan Yıldız Erkekler Basketbol Cumhuriyet Kupasını yenilgisiz şampiyon unvanıyla kazanan GKV Özel Okulları Yıldız Erkekler Takımı Atatürk Spor Salonunda düzenlenen kupa töreninde şampiyonluk kupasını aldı. Törene katılan Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'ndan kupalarını alan şampiyon takım tebrikleri kabul etti. Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu potanın şampiyonlarını kutlayarak başarılar dilediler.

Şampiyonluğu atılan imza tesadüf değildir.

Elde edilen şampiyonluğun ve başarıların tesadüf olmadığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar "Kurumlarımızda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimiz yarım asırlık tecrübe eğitilirken yetenekleri ana okulu sıralarından itibaren tespit edilerek bu yetenekleri doğrultusundaki spor dallarından birisinde yetiştirilmektedirler. Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir bayramda bizlere ikinci bayramı yaşatan ve kupaların en anlamlısını kurumlarımıza kazandıran sporcularımızı kutluyorum, antrenör ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada rakiplerini büyük skor farklarıyla geride bırakan GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı maçlarda adeta destan yazmıştı. Şampiyon takım ilk maçında Adnan A.Ş. Ortaokulu'nu 64-40'la, Özel Seçkin Ortaokulu'nu 56-23'lük skorla, Tüncay Aykaç Ortaokulu'nu 68-19'luk farklı skorla yenerek finale yükselen GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı finalde de Özel Sanko Ortaokulu'nu 72-38'lik skorla yenerek yenilgisiz şampiyonluğunu ilan etmişti. GKV Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımını şampiyonluğa götüren ekipte Efe Karataş, Serdar Özdem, Erdem Yıldız, Turhan Torunoğlu, Berk Cupurbas, Caner Bilgel, Arben Yıldız, Arda Deniz, Suat Savrun, Yiğit Ergün, Hilmi Arslan ve Cesur Söylemez görev alırken takımı şampiyonaya GKV Özel Okulları antrenörleri Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler hazırladı. Düzenlenen törende kupayı alan şampiyon ekip böyle anlamlı bir kupayı okulları adına kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Potanın Şampiyonu GKV'lilere Cumhuriyet Kupası yakıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement