Poyraz Karayel Yeni Bölüm (9.bölüm) 2.Fragman Yayında - Son Dakika
Soğuk Haber

Poyraz Karayel Yeni Bölüm (9.bölüm) 2.Fragman Yayında

Poyraz Karayel Yeni Bölüm (9.bölüm) 2.Fragman Yayında

Poyraz Karayel dizisi 9.bölüm 2.fragman yayında. Yeni Bölümde Poyraz kendisine ihanet edenlerin izini sürüyor. Kanal D'nin başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan ve ilgiyle izlenen dizisi Poyraz Karayel 'de bu hafta merak dolu gelişmeler birbiri ardına yaşanıyor.

03.03.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan ve ilgiyle izlenen dizisi Poyraz Karayel 'de bu hafta merak dolu gelişmeler birbiri ardına yaşanıyor.

Ayşegül'e işi bırakacağını söyleyen Poyraz'ın, son anda fikir değiştirip Bahri Baba'yı tercih etmesi Ayşegül'ün canını fena yakar. Bir şeylerden şüphelenen genç kadın, pes etmez ve Poyraz'ın bu kararı almasının ardındaki sebebin peşine düşmeye karar verir. Ayşegül'ün çıktığı bu yol, onu Mümtaz'a kadar getirir.

Bahri, Poyraz'a inandığı söyler ve onun aklanması için elinden geleni yapacağına söz verir. Deşifre olmamak için panikleyen Mümtaz ise hemen harekete geçer ve bu kumpasın ardındaki esas kişi ile buluşur.

Herkes için büyük sürpriz olan bu kişi' nin ortaya çıkması ile tüm taşlar yerinden oynayacaktır.

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı " Poyraz Karayel ", sürpriz gelişmelerle yarın akşam saat 20.00 de Kanal D' deSakın Kaçırmayın

POYRAZ KARAYEL 9.BÖLÜM 2.FRAGMAN

Son Dakika Soğuk Haber Poyraz Karayel Yeni Bölüm (9.bölüm) 2.Fragman Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement