Pozantı'da Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Pozantı'da Fotoğraf Sergisi Açıldı

Pozantı ilçesi Belemedik Mahallesinde Adana Büyükşehir Belediyesi ile Pozantı Belediyesi'nin birlikte düzenlediği " Asırlık çınar gölgesinde" fotoğraf sergisi açıldı.

15.11.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pozantı ilçesi Belemedik Mahallesinde Adana Büyükşehir Belediyesi ile Pozantı Belediyesi'nin birlikte düzenlediği  " Asırlık çınar gölgesinde" fotoğraf sergisi açıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Akyürek de Pozantı'nın  Adana'nın gözde bir ilçesi olduğunu belirterek, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek olduklarını Adana'nın daha iyi tanıtılabilmesi için hep birlikte el ele vereceklerini vurguladı.

Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan da  insanların daha önce fotoğraf çekmek için yurtdışına gittiklerini, Belemedik doğasının ise bir renk cümbüşünü andırdığını belirtti. Özkan, "Yaklaşık 10 bin üzerinde çiçek çeşidini barındıran bir Pozantı var. Tüm doğa severleri Türkiye'nin her yerinden Pozantımıza davet ediyoruz" dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da Pozantı ve Belemedik'in Çukurova bölgesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu turizmde hakettiği konumu yakalamak için bu tür programların artması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından amatör fotoğrafçılara sertifikaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pozantı'da Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement