Prandelli'den Galatasaray'a Gençlik Aşısı - Son Dakika
Spor

Prandelli'den Galatasaray'a Gençlik Aşısı

Prandelli\'den Galatasaray\'a Gençlik Aşısı

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Avusturya'ya 28 kişiyle giderken, takımın yaş ortalaması da ciddi oranda düştü.

15.07.2014 04:57  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞTA kaptan Sabri olmak üzere 10 oyuncusunu kamp kadrosuna almayarak dikkat çeken G. Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Avusturya’ya 28 kişiyle giderken takımın yaş ortalaması da ciddi oranda düştü.

İtalyan teknik adam altyapıdan gençleri de kafileye dahil ederken 28 kişi içinde 30 yaşın üstünde sadece 3 oyuncunun bulunması dikkat çekti: Hamit, Hakan ve Umut. Kadroda yer alan 9 oyuncu 20 yaşın altında bulunurken, Avusturya’ya giden grubun yaş ortalaması 23.4 oldu.

Geçen yıl 26'ydı

Dünya Kupası’nda mücadele eden Uruguaylı kaleci Muslera (28) ve Kamerunlu Chedjou (29) ile Felipe Melo’nun (31) kampa daha sonra katılacak. Brezilya’da yarı final heyecanı yaşayan ve sakatlığı nedeniyle üçüncülük maçında forma giyemeyen Wesley Sneijder (30) ise ağustos ayının ortasında takıma dahil olacak. Ancak bu 4 oyuncu da kafilede yer almış olsaydı sarı-kırmızılıların ortalaması yine 24.1 olacaktı. Sarı-kırmızılıların gençler dahil geçen sezonki kadrosunun yaş ortalaması ise 26’ydı.

ŞAMPİY10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Prandelli'den Galatasaray'a Gençlik Aşısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement