Premier Lig'de Dev Mücadele: Chelsea- Man City - Son Dakika
Spor

Premier Lig'de Dev Mücadele: Chelsea- Man City

Premier Lig\'de Dev Mücadele: Chelsea- Man City

Zirvede ilk iki sırada yer alan Chelsea ve City, şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkıyor.

31.01.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında zirvede ilk ikiyi paylaşan iki ekip karşı karşıya gelecek. Diego Costa'nın cezasıyla yıkılan Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Stamford Bridge'de geçen senenin şampiyonu Manchester City'i ağırlayacak.

Lig Kupası'nda Liverpool ile oynanan mücadelede Emre Can'ın bileğine basan İspanyol golcü, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından kasti bir harekette bulunduğu gerekçesiyle ceza almıştı. Öte yandan Cesc Fabregas'ın sakatlığı da Londra kulübünü önemli maç öncesi bir hayli zor duruma soktu.

Takımın en golcü ve en çok asist yapan oyuncularının yokluğunda, Portekizli teknik adam Mourinho, Liverpool maçı sonrası sert açıklamalarda bulunmuş ve 33,000 avro para cezasına çarptırılmıştı.

Chelsea, Premier Lig'de Manchester City'nin Eveton ve Arsenal karşısında kaybettiği puanlardan sonrası beş puan farkla zirvedeki yerini koruyor. Stamford ekibi, geçen hafta FA Kupası'nda Bradford'a karşı 2-0 öne geçtiği maçta 4-2 kaybederek elendi ve turnuvanın en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Peşinde de Manchester City'nin evinde Middlesbrough'ya elenmesi enteresan haftasonunun bir başka parçası oldu.

Eylül ayında iki takım arasında oynanan maçta takımının beraberlik sayısını kaydeden City'de Frank Lampard'ın durumu belirsizliğini korurken, Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun maç saatine kadar hazır olacağı ifade edildi.

Ev sahibinde ise Filipe Luis (adale) ve Branislav Ivanovic (ayak) sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayabilir.MUHTEMEL KADROLARChelsea'nin muhtemel ilk 11'i: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Willian, Ramires, Matic, Oscar, Hazard, DrogbaManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Clichy, Kompany, Demichelis, Zabaleta, Nasri, Fernandinho, Fernando, Milner, Silva, Agüero

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Premier Lig'de Dev Mücadele: Chelsea- Man City - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement