Prestij Proje Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Prestij Proje Açılıyor

Prestij Proje Açılıyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, 26 Ekim günü düzenlenecek törenle açılıyor.

25.10.2016 16:42  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törene tüm Manisalıları davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oda ve derneklerin de kulelerde yerini almasıyla birlikte önemli eserin açılışa hazır hale geldiğini söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Hizmet Binası ile Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nı içinde barındıran ve Manisalılar tarafından 'İkiz Kuleler' olarak anılan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, 2 6 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek görkemli bir törenle resmen hizmete girecek. Törenin Çarşamba günü saat 17.30'da gerçekleştirileceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "23 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiğimiz ve bir kulesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, diğer kulesinde Oda ve Derneklerimizin yer aldığı İkiz Kuleler projemizin açılışını hayırlısıyla gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günü saat 17.30'daki açılış törenimize tüm hemşerilerimi davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prestij Proje Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement