Prıme Mall Antakya Ormanlara Hayat Veriyor - Son Dakika
Yerel

Prıme Mall Antakya Ormanlara Hayat Veriyor

Prıme Mall Antakya Ormanlara Hayat Veriyor

Bugüne kadar çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Prime Mall Antakya, şimdi de Hatay'da yanan ormanlara hayat vermek için kolları sıvadı.

11.01.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Prime Mall Antakya, şimdi de Hatay'da yanan ormanlara hayat vermek için kolları sıvadı.

Çevreye duyarlı projelere öncelik veren Prime Mall Antakya ormanları yeniden yeşillendirmek için kolları sıvadı. "Ormanlarımıza Hayat Veriyoruz" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, 9-30 Eylül 2013 tarihleri arasında aynı gün içinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan her Prime Card sahibi adına 1 fidan dikilmesi kararlaştırıldı. İl Orman Müdürlüğü'yle ortaklaşa yürütülen kampanyaya Prime Mall Antakya müşterileri büyük ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında 10 Ocak 2014 tarihinde Antakya Gülderen Köyü'nde; Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne İlçe Emniyet Müdürü Hacı Murat Dinçer, İl Orman Müdürlüğü yetkilileri, Prime Mall Antakya Yöneticileri, mağaza müdürleri ve Prime Mall Antakya müşterileriyle birlikte kişiye özel isimlere ait yaklaşık 2 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Süzen yaptığı konuşmada "Her yıl büyük zararlara neden olan orman yangınlarında, yüzlerce hektarlık yeşil alan yok oluyor. Bu durumda kaçınılmaz ve acı bir netice olarak yeryüzü yeşilinin oranı her geçen yıl biraz daha azalıyor. Bir ormanlık alanın yok olmasının etkileri sadece bugünü değil, geleceği de kapsar. Bu konuda herkesin bilinçli ve öncü olması gerek. Prime Mall Antakya'nın Ormanlarımıza Hayat Veriyoruz kampanyasına katılan duyarlı vatandaşlarımıza ve bizden desteğini esirgemeyen İl Orman Müdürlüğümüz, Belediye Başkanımız ve tüm devlet temsilcilerine teşekkür ediyoruz" dedi - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prıme Mall Antakya Ormanlara Hayat Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement