Prof. Dr. Bingür Sönmez, Bayram Mesajında Hayatını Kurtaranları Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bingür Sönmez, Bayram Mesajında Hayatını Kurtaranları Unutmadı

Prof. Dr. Bingür Sönmez, Bayram Mesajında Hayatını Kurtaranları Unutmadı

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde geçen 24 Ağustos'ta eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen'in tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, bayram mesajında hayatını kurtaranları unutmadı.

04.10.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde geçen 24 Ağustos'ta eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen'in tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, bayram mesajında hayatını kurtaranları unutmadı.  Prof. Dr. Bingür Sönmez, kurtarıcılarının fotoğraflarını ekleyerek 'Sarıkamış Gönüllüleri' grubuna mesaj yolladı.

'Sarıkamış gönüllüleri' grubuna bir mesaj yollayan Prof. Dr. Bingür Sönmez, "Değerli Sarıkamış Şehitleri Gönüllüleri: Bugün sizlerle birlikte bir bayram kutlayabiliyorsam bunu öncelikle AKUT'un değerli Erzurum Ekip Lideri Bünyamin Akbulut, Reşat Öztekin ve Selim Kaya'ya, daha sonra değerli çalışma arkadaşlarım Op. Naci Yağan ve Op. Mehmet Susam ve sınıf arkadaşım Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu'na borçluyum. Hepinizin bayramın bayram tadında olmasını diliyorum" dedi.

Erzurum'un Narman İlçesi'ne bağlı Çimenli Köyü'nden 20 Ağustos sabahı yola çıkan ve 22 Aralık 1914'te 9'uncu Kolordu'ya bağlı birliklerin gittiği 65 kilometrelik Topyolu'nu 3 günde tamamlayarak Allahuekber Dağları'ndan 55 gönüllü ile birlikte Sarıkamış'a geçen Prof. Dr. Bingür Sönmez, meydanda 24 Ağustos sabahı uğradığı silahlı saldırıda kolundan ve bacağından 2 kurşunla yaralandı. Saldırının hemen ardından yakalanan Sarıkamış'ın eski AK Partili Belediye Başkanı İlhan Özbilen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bingür Sönmez, Bayram Mesajında Hayatını Kurtaranları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement