Ünlü Cerraha Yapılan Silahlı Saldırıya Sert Tepki Verdi - Son Dakika
Yerel

Ünlü Cerraha Yapılan Silahlı Saldırıya Sert Tepki Verdi

Ünlü Cerraha Yapılan Silahlı Saldırıya Sert Tepki Verdi

Prof. Dr. Bingür Sönmez'e yapılan silahlı saldırıyı kınayan Erzurum Maltepe Vakfı Başkanı Süha Dengizek, "Bayrağımız son nefesimize kadar ebediyen dalgalanacak" dedi.

25.08.2014 10:43  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez'e yapılan silahlı saldırıyı kınayan Erzurum Maltepe Vakfı Başkanı Süha Dengizek,"Bayrağımız son nefesimize kadar ebediyen dalgalanacak. Saldırıyı esefle kınıyoruz" dedi.

Maltepe Erzurumlular Vakfı Danışma Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Bingör Sönmez'e yapılan silahlı saldırının hiçbir şekilde yürüyüşlere engel olamayacağını ve şanlı Türk Bayrağımızı Prof.Dr. Sönmez ve üyeleri tarafından son nefese kadar dalgalandırılacağını açıklayan Vakıf Başkanı Süha Dengizek, şunları söyledi:

"Danışma Kurulu Üyemiz değerli Prof. Dr. Bingür Sönmez hocamıza Sarıkamış'ta yapılan menfur silahlı saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrendik. Şehitlerimizi anısını yaşatarak bölgede bayrağımızı dalgalandırarak bu etkinliklerin oluşumunda büyük katkı sarf eden değerli büyüğümüz Bingür hocamıza yönelik bu menfur saldırıyı esefle kınıyoruz.

Şunu herkesin bilmesini istiyoruz. Bingür Sönmez hocamızın Bayraklı'ya diktiği o bayrak ebediyen sonsuza dek dalgalanacaktır. Hiçbir silahlı güç bu gibi etkinliklerin önüne set çekemeyecektir. Vakfımız adına değerli hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, saldırganların adalet önünde cezasız kalmayacağını ümit ediyoruz." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Cerraha Yapılan Silahlı Saldırıya Sert Tepki Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement