Prof. Dr. Bostancı Katar'da Sempozyuma Katıldı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Bostancı Katar'da Sempozyuma Katıldı

Prof. Dr. Bostancı Katar\'da Sempozyuma Katıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bostancı Katar’da düzenlenen “Ülke Bütünlüğü ve Birlikte Yaşama” konulu uluslararası sempozyuma müzakereci olarak katıldı.

08.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bostancı Katar'da düzenlenen "Ülke Bütünlüğü ve Birlikte Yaşama" konulu uluslararası sempozyuma müzakereci olarak katıldı.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bostancı, 2-3 Nisan 2014 tarihlerinde Katar Vakıflar Bakanlığı tarafından başkent Doha'da düzenlenen "Ülke Bütünlüğü ve Birlikte Yaşama" konulu uluslararası sempozyuma müzakereci olarak katıldı.

Toplantıya başta tanınmış İslam alimi Dr. Yusuf el-Kardavi ve İslam Konferansı Teşkilatı eski genel sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu olmak üzere Mısır, Suudi Arabistan, Libya, Suriye, Lübnan, Irak, Moritanya, Fas, Yemen, Cezayir, İspanya, Hollanda, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerden çok sayıda akademisyen ve araştırmacı, tebliğ ve müzakereleriyle katkıda bulundular. Sempozyum el-Cezire televizyonu tarafından da canlı olarak yayınlandı.

Prof. Dr. Ahmet Bostancı sempozyuma yaptığı müzakere ile katkı sağladı. Ayrıca çeşitli ülkelerden gelen akademisyenlerle muhtemel akademik işbirlikleri konusunda ikili görüşmelerde bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Bostancı, 24 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen sempozyumun ön çalışma toplantısı mahiyetindeki "İslam Dünyasında Azınlıklar" konulu uluslararası tartışmalı ilmi toplantıya da katıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Bostancı Katar'da Sempozyuma Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement