Prof. Dr. Güneli Esnaf Ziyaretlerinde - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Güneli Esnaf Ziyaretlerinde

Prof. Dr. Güneli Esnaf Ziyaretlerinde

Ak Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

18.03.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli'ye, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe kadın ve gençlik kolları üyeleriyle beraber, bir dizi esnaf ziyaretlerinde bulunan Güneli'ye esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinleyen, istişarelerde bulunan Zülküf Güneli, yaklaşık altmış günden bu yana sürdürdükleri esnaf, vatandaş ve köy ziyaretlerinde, bir hayli olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

SLOGAN DEĞİL, İCRAAT BELEDİYECEĞİLİNE İHTİYAÇ VAR

Gezileri sonrası konuşan Güneli, bir kentin kalkınmasında esnafların katalizör görevi gördüğünü belirterek şöyle dedi:

"Esnaflarımız, tüccarlarımız, kısacası bütün ticaret erbabımız, bulundukları yerleşim birimlerinin kalkınıp büyümesinde, dinamo görevi görürler. Aynı zamanda esnaflarımız genel ekonomik yapı içerisinde istikrar unsudurlar. Ekonomiye sağladıkları katma değerin yanısıra, istihdama sağladıkları katkılar arttıkça, işsizlik de asgariye iner. Ak parti olarak esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına hep kalıcı ve köklü çözümler ürettik. Ancak takdir edersiniz ki, bazı sorunların çözüme kavuşması için belediyecilik hizmetlerine ihtiyaç var. Bugün geldiğimiz noktada çöplerin toplanmamasından, belediyelerin yapması gereken alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden muzdaribiz. Sularımızın sık sık kesilmesi, özellikle ilçemize bağlı köy yollarının durumu hepimizi üzüyor. Belediyeler, slogan değil, icraat üretilmesi gereken makamlardır. Güçlü, dinamik, heyecanlı ve deneyimli kadrolarımızla, Kayapınar ilçemizi ve bağlı bütün köylerini, daha bayındır ve mamur bir hale getirebiliriz. Artık belediyecilik hizmetlerinde pansuman tedavi dönemini bitireceğiz. Cerrahi müdahalenin zamanı geldi. Ak parti iktidarının 12 yıllık zaman zarfında, ülkemiz genelinde yaptığı hizmetler ortada. Ama bu hizmetleri, neden belediyecilik alanında da yapmayalım. Esnaflarımızın, ticaret erbabımızın, sivil toplum kuruluşlarının, kısacası bütün halkımızın elindeki potansiyel gücü, birikimi, dinamizmi neden değerlendirmiyoruz? Esnafımızın ticaret kapasitesini rahat bir şekilde artırabildiği, ihracata yönelebileceği, markalaşabileceği ve rahatlıkla serbest piyasada rekabet edebilecek konuma gelmesi, en büyük ideallerimizden biridir. Bununla ilgili olarak gerekli projelerimizi, uzman kadrolarımız tarafından, aylarca süren titiz bir çalışmanın sonucunda, hazırladık. 31 Mart sabahında, hep beraber kolları sıvayıp, Kayapınar ilçemizi her yönden hak ettiği noktaya ulaştırmak için start vermeye hazırız"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Güneli Esnaf Ziyaretlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazi Teknopark, Türk teknoloji firmalarıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde işbirliği fırsatları yakaladı
    20 Mar Gazi Teknopark, Türk teknoloji firmalarıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde işbirliği fırsatları yakaladı

    Gazi Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Bülbül, Türk teknoloji firmalarıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirdikleri görüşmelerin, Türk teknoloji firmaları ile Dubai'deki şirketler arasında işbirliği ve ortaklıkların temellerini sağlamlaştırmak adına büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. Gazi Teknopark öncülüğünde yürütülen uluslararasılaşma projeleri, Türkiye'nin teknoloji alanındaki gücünü dünya sahnesinde göstermek için atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke'de 4 Yeni Projenin Temelini Attı... Vahap Seçer:
    20 Mar Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke'de 4 Yeni Projenin Temelini Attı... Vahap Seçer: "Bizim İşimiz Rant Değil, Halk"

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke’de 4 yeni projenin temelini attı. Başkan Seçer, “Bizim işimiz rant değil, bizim işimiz halk. Biz kamu görevi yapıyoruz” dedi.

  • Elazığ'da Muhtar Adayı Emrah Gündoğdu'nun Takdir Toplayan Hareketi
    20 Mar Elazığ'da Muhtar Adayı Emrah Gündoğdu'nun Takdir Toplayan Hareketi

    Elazığ'da Abdullahpaşa Mahallesi muhtar adayı Emrah Gündoğdu, rakiplerinin yere düşen afişlerini kaldırıp bantlayarak takdir topladı. Ayrıca Ramazan ayında çocuklara sürpriz yaparak gönülleri mest etti.

  • AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Gültepe Mahallesi'nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
    20 Mar AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Gültepe Mahallesi'nde Vatandaşlarla İftar Yaptı

    Denizli'de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi tarafından Gültepe Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar sofrasında Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Ekrem Başer'le birlikte vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Güngör, 'Ekrem Başer, sorunları çözer' dedi.

  • Anket sonuçları geldi! İşte seçime 10 gün kala Adana, Diyarbakır, Van ve Mardin'de son durum
    20 Mar Anket sonuçları geldi! İşte seçime 10 gün kala Adana, Diyarbakır, Van ve Mardin'de son durum

    31 Mart yerel seçimlerine 10 gün kala Adana, Diyarbakır, Van ve Mardin'de yapılan anket sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Araştırmaya göre; Adana'da AK Parti kıl payı ipi göğüslerken Diyarbakır, Van ve Mardin'de DEM Parti rakiplerine fark atıyor.

  • Muhtar Adayı Köydeki Evleri Boyuyor
    20 Mar Muhtar Adayı Köydeki Evleri Boyuyor

    Bursa'da bir muhtar adayı seçim vaadi olarak verdiği sözü yerine getirmek için yaşadığı köydeki tüm evleri kendi imkanlarıyla boyuyor.

  • Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni dönem projelerini açıkladı
    20 Mar Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni dönem projelerini açıkladı

    Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi dünya şehri Aliağa hedefi ile hazırlanan projelerini kamuoyuyla paylaştı.

  • Mevlüt Çavuşoğlu: Antalya daha iyi hizmetleri hak ediyor
    20 Mar Mevlüt Çavuşoğlu: Antalya daha iyi hizmetleri hak ediyor

    Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da yapılan açılış ve temel atma törenlerinde konuşarak, Antalya'nın daha iyi hizmeti hak ettiğini belirtti. Çavuşoğlu, hayırseverlerin katkılarıyla yapılan okullarla ikili eğitime son verildiğini ve Antalya'nın altın çağını başlatmak istediklerini söyledi. Ayrıca, yerel seçimlerde Antalya'nın daha iyi bir yönetimi hak ettiğini vurguladı.

  • Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
    20 Mar Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Mahalle Sakinleriyle Buluştu

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Şingah Mahallesi ve Mehmet Çelebi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, belediye projeleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • Propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak, 32 il için oy verme saatlerinde değişikliğe gidildi
    20 Mar Propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak, 32 il için oy verme saatlerinde değişikliğe gidildi

    31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine 11 gün kaldı. Propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), belirlediği takvime göre propaganda serbestliği 30 Mart günü saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. Seçime katılan siyasi partiler ve bağımsız adaylar, seçim propaganda süresinin sona ermesine kadar yazılı basında ilan ve reklam yoluyla ya da internet sitesi açarak sözlü, yazılı veya görüntülü propaganda yapabilecek. Oy verme gününden önceki 10 gün içinde ise siyasi partilerin veya adayların lehinde veya aleyhinde yayın yapılması ve dağıtılması yasak olacak. Ayrıca oy verme günü her türlü içki satışı ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerleri kapalı kalacak ve silah taşıma yasağı uygulanacak.

  • GAGİAD Yönetimi Gaziantep Şehir Protokolüne Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    20 Mar GAGİAD Yönetimi Gaziantep Şehir Protokolüne Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve 16. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Celal Özcan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde GAGİAD'ın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve Gazi şehrimiz için yapılacak iş birlikleri görüşüldü.

  • İsrail savaş uçakları Gazze'de ev bombaladı! 27 Filistinli can verdi
    20 Mar İsrail savaş uçakları Gazze'de ev bombaladı! 27 Filistinli can verdi

    İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir evi bombalaması sonucu 27 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.


Advertisement