Prof.dr. Mustafa Ilcalı'dan, İletişim Öğrencilerine Staj Sözü - Son Dakika
Yerel

Prof.dr. Mustafa Ilcalı'dan, İletişim Öğrencilerine Staj Sözü

Prof.dr. Mustafa Ilcalı\'dan, İletişim Öğrencilerine Staj Sözü

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını Erzurum’un Tortum ilçesinde devam etti.

21.10.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını Erzurum'un Tortum ilçesinde devam etti.

Tortum'un Taşbaşı köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı'ya muhtar köydeki mevcut sorunları anlatıp köy halkı kendi imkanlarıyla konuk evi, su deposu yapmaya çalıştığını ancak inşaatlarının yarım kaldığını ifade etti. Ilıcalı, yarım kalan inşaatlardan su deposunu tamamlatacağının sözünü verdi.

Tortum Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret eden Ilıcalı, okul yanında kullanılmayan iki lojmanın derslik haline getirilmesi talebini, yetkililere iletip gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi. Ilıcalı Grafik Tasarım bölümünde okuyan iki öğrenciye Acun Medya'da staj imkanı sağlayacağının sözünü verdi.

Tortum merkezde esnafı ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yukarı Gökdere, Kaleboyu, Cihanlı, Derinpınar, Şenyurt ve Derekapı köy halkıyla sohbet edip 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Daha önceki seçimlerde yüzdelik dilimde en yüksek oyu AK Parti'nin aldığını yüksek oy oranının devamı için halkın desteğini beklediğini söyledi.

İletişim Fakültesi Konferans salonunda Medya ve Siyaset Dersi kapsamında bir konferans veren Ilıcalı, Erzurum'un kalkınmasının önemini vurgulayarak, "Hangi siyasi görüşten olduğunuz değil ülkeye ve şehrinize neler katabildiğiniz önemlidir" dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, ders hocası ve konuşmacı Hakan Temiztürk'ün jüriliğinde, en iyi soruyu soran bir öğrenciyi, Survivor'a panamaya izleyici olarak göndereceğini söyledi. Öğrenciler, medya, basın özgürlüğü TRT'nin yayınlarının devlet tekelinde olup olmadığı, tutuklu gazeteciler gibi bir çok konuda sorularını yönelttiler. Ilıcalı, öğrencilerin sorularınnı cevaplarken " Ne olursa olsun medya yüzde 100 özgür olmalı ve bunun için çaba sarfedilmelidir. Sırf muhalefet olmak için yapılan çalışmaları ise gözardı etmek bu kapsamda değerlendirilmemelidir. Aksi yanlış olur" diye konuştu

Prof. Dr. Ilıcalı İletişim Fakültesi öğrencilerini 29 Ekim'de yapılacak Yetenek Sizsiniz programına davet etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof.dr. Mustafa Ilcalı'dan, İletişim Öğrencilerine Staj Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement