Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: "Horasanlı Hizmete Oy Verecek" - Son Dakika
Yerel

Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: "Horasanlı Hizmete Oy Verecek"

Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: "Horasanlı Hizmete Oy Verecek"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim çalışmalarını Erzurum’un Horasan ilçesinde devam ettirdi.

20.10.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim çalışmalarını Erzurum'un Horasan ilçesinde devam ettirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Erzurum DSİ.8 Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan 33 tesisin açılış törenine katılan Prof. Dr. Ilıcalı, burada yaptığı konuşmada Erzurum'un kalkınması için suyun ve bu tip tesislerin önemli olduğunu belirterek konu ile ilgili teknik bilgiler verdi.

Seçim gezilerine Horasan ilçesinde devam eden Prof. Dr. Ilıcalı, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Belediye parkında bölge halkı muhtarlar ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, AK Parti ilçe Gençlik ve Kadın kolları ile görüştü. Muhtarlar sıkıntılarını ve temennilerini dile getirerek, tarım arazilerinde su sıkıntısı çektiklerini, bu sorununun çözümlenmesini istediklerini belirttiler. Prof. Dr. Ilıcalı, bu sorunun çözümü için çalışmaların başladığını, tesislerin kurulduğunu ve bu sorunun çözüme kavuşturulacağını söyledi

Horasan esnafını ziyaret eden Ilıcalı, sıkıntılarını ve taleplerini dinledikten sonra belediye binası gezerek, seçim, gündemi ve olası sonuçlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Horasan'ın Arpaçay köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, yaptığı konuşmada HDP'ye oy kazandırılmaması gerektiği, uzun dönemdir AK Parti'yi seçip, kendilerine kazandırdıklarından bahsederek destek ve dualarını istedi. Prof. Dr. Ilıcalı, Kırklar köyün de taziye ziyaretinde bulunarak programını tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof.dr. Mustafa Ilıcalı: 'Horasanlı Hizmete Oy Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement