Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Bir Kez Daha Mamak'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Bir Kez Daha Mamak'a Geliyor

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Bir Kez Daha Mamak\'a Geliyor

Daha önce binlerce Mamaklıyı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile buluşturan Mamak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası’nda da ünlü ilahiyatçıyı Mamaklılarla buluşturacak.

10.04.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce binlerce Mamaklıyı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile buluşturan Mamak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası'nda da ünlü ilahiyatçıyı Mamaklılarla buluşturacak. Mamak Belediyesi'nin yıl içerisinde başarılı bir çok sosyal ve kültürel programa imza attığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Nihat hocamız tüm Türkiye'de olduğu gibi Mamak'ta da çok seviliyor. Kutlu Doğum Haftası'nın ruhuna uygun son derece güzel bir program olacağını düşünüyoruz. Hocamızın daha önce misafir olduğu programlara Mamaklılar büyük teveccüh gösterdi. Bu programın da aynı şekilde gerçekleşeceğini düşünüyoruz" dedi.

PROGRAM MAMAK KAPALI SPOR SALONU'NDA YAPILACAK

Hatipoğlu'nun programları son derece kalabalık oluyor. Mamak Belediyesi bu yıl ki programı açılışını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Mamak Kapalı Spor Salonu'nda düzenleyecek. Programda yerel sanatçılar ilahiler okuyacak, semazenler de gösteri yapacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Bir Kez Daha Mamak'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement