Prof. Dr. Ünsal Ban: "Özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar" - Son Dakika
Politika

Prof. Dr. Ünsal Ban: "Özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar"

Prof. Dr. Ünsal Ban: "Özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar"

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

16.02.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Şereflikoçhisar, Evren, Bala, Haymana ve Mamak Teşkilarları'ndan sonra Polatlı İlçe Teşkilat Başkanlığı'nı da ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban, çalışmalarını burada da sürdürdü.

Polatlı Teşkilatı'ndan Yoğun İlgi

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, Genel Sekreter Selahattin Demir ve Teşkilat Başkanı Mehmet Toprakoğlu ile bir araya gelen Prof. Dr. Ünsal Ban çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parti mensupları ile de bir araya gelen Prof. Dr. Ban Polatlı'nın Ankara için önemli olduğunu vurguladı.

"VAHİM OLAYI LANETLİYORUM"

Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir ile de görüşen Prof. Dr. Ünsal Ban, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Arslan'ı andı. Kadınlarımıza daima pozitif ayrımcılık tanınması gerektiğini vurgulayan Ünsal Ban, Polatlı Kadın Kolları Teşkilat üyesi olan hanımlardan gelen "İdam cezası tekrar gelmeli" talebine de destek verdi. Yaşanan vahim olayın üzerinden "Alevi-sünni çatışması" çıkarılmak istendiğine dikkat çeken Ban, "Özgecan hepimizşn kızıdır, kardeşidir. Bu ve buna benzer tüm olayları lanetliyorum. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Bu konuyu da provoke ederek topluma zarar vermek istiyorlar, hepimiz çok dikatli olmalıyız." dedi. Başkan Aysel Demir de Prof. Dr. Ünsal Ban'ın açıklamalarına destek vererek, bu konuya gösterdiği ilgiden doalyı teşekkür etti.

Başta AK Parti İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu olmak üzere teşkilat yöneticileri ve üyelerinin desteğini alan aday adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, samimi bir sohbetin ardından Polatlı'dan ayrıldı.

TEMELLİ'Yİ İHMAL ETMEDİ

Daha önce belde olan Temelli'yi de ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban burada da bölgenin önde gelen isimleri ile görüştü. AK Parti mahalle temsilciliğinde yapılan görüşmede, Temelli'nin sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra destekçileri ile fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Prof. Dr. Ünsal Ban: 'Özgecan Üzerinden Provokasyon Yapıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement