Profesyonel Gelişim Aralık Ayı Aktivitesi - İstanbul Anadolu Yakası - Son Dakika
Kültür Sanat

Profesyonel Gelişim Aralık Ayı Aktivitesi - İstanbul Anadolu Yakası

Profesyonel Gelişim Aralık Ayı Aktivitesi - İstanbul Anadolu Yakası

ETKİNLİK PROGRAMI: 18: 15 – 19: 00 Kayıt19: 00 – 19: 10 PMI TR'den haberler19: 10 – 19: 50 Zafer Düztepe – "Liderlikte Networking ve İletişim"19: 50 – 20: 00 Çay-Kahve Arası20: 00 – 20: 40 Can Büyükalkan – "Kariyer ve İş Değiştirme Süreçlerine Yönelik Proje Yönetimi Bakış Açısı"20: 40 – 20:...

27.12.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ETKİNLİK PROGRAMI:

18: 15 – 19: 00 Kayıt

19: 00 – 19: 10 PMI TR'den haberler

19: 10 – 19: 50 Zafer Düztepe – "Liderlikte Networking ve İletişim"

19: 50 – 20: 00 Çay-Kahve Arası

20: 00 – 20: 40 Can Büyükalkan – "Kariyer ve İş Değiştirme Süreçlerine Yönelik Proje Yönetimi Bakış Açısı"

20: 40 – 20: 50 Sorular, Cevaplar

20: 50 – 20: 55 KAPANIŞ

KONUŞMACI/KONUŞMACILARIN BİYOGRAFİLERİ:

Sn. Zafer DÜZTEPE

Profesyonel hayatına Unilever Holding Bilgi Teknolojileri  IT Departmanında başlamış 1994 – 2007 yılları arasında 13 yıl Network Sistemleri Destek Uzmanı ve bilgi sistemleri destek bölümü yöneticisi olarak çalışmıştır. Askerlik hizmeti için Unilever'deki işinden 2007 yılında ayrılan Zafer Düztepe  askerlik hizmetini tamamladıktan sonra,  tekrar profesyonel hayata dönüş yapmadan bir süre Amerika'da San Francisco'da yaşamıştır. 2009 yılında Türkiye'ye döndüğünde 100 Mbps hızında internetin noktadan noktaya  havadan 5. Ghz frekans bandı kullanılarak taşınması projesinin uygulanması adına kendine yapılan bir teklif ile yeni teknolojinin Milli Eğitim Bakanlığı müsteşarına ve belediye başkanlarına sunulması projesinde çalışmıştır. Yeni teknolojinin sunumlarını izleyen 25 yıl CocaCola'da çalışan bir Satış Direktörünün ısrarı ile Satış mesleğine geçiş yapmış ve 13 yıl aynı şirkette çalışmış olmanın verdiği belirli bir çevreye sahip olma gerçeği ve Satıştaki kişinin kişisel networkünün satışa direkt katkısını görünce 2010 yılı itibariyle kişisel çevresini geliştirme çalışmalarına başlamıştır.

Bu kapsamda 2010 – 2011 yıllarıında İşadamları dernekleri ve mail gruplarında etkin rol almış, bu alanların yetersiz kalması ile de 2012 yılında Istanbul Business Network grubunu kurmuştur.

Istanbul Business Network bugün 10000'e yakın üye sayısı ile her sektörden Networking yapmak isteyen kişileri içeren bir gruptur.

Zafer Düztepe düzenli Networking tanışma toplantıları, sivil toplum kuruluşları ve kulüplerde aktif olarak yer aldığı 2012 – 2013 yıllarında 10000 den fazla kişi ile kartvizitleşerek tanışmıştır.

Günümüzde Her ayın ilk Cuma akşamı Networking etkinliği için toplanan Istanbul Business Network grubunun yanı sıra, Topluluk Önünde Konuşma ve Liderlik Kulübü Toastmasters ve Genç Liderler Girişimciler J.C.I. derneğine katkı vermekte, gönüllü çalışmalara katılmaya devam etmektedir.

2015 yılı itibariyle Gentel Telekomünikasyonda Satış  Yöneticisi olarak yeni müşterilerin şirkete kazandırılması için çalışmakta akşamları ve hafta sonlarında Dönüşüm Konağı Başarı Psikolojisi Enstütüsünden sırasıyla İletişim Ustalığı, Başarı Psikolojisi ve Designer eğitimleri almış olup 2017 yılı itibariyle İletişim Ustalığı eğitimleri ve danışmanlıklar vererek kariyerine devam etmeyi planlamaktadır.

Sn. Can BÜYÜKALKAN

Can Büyükalkan profesyonel kariyerine Netaş A.Ş'de Arge yazılım mühendisi olarak başladı. Netaş'taki kariyerinin ilerleyen safhalarında IT teknolojilerine ve geniş alan ağları ile çalışmalarına devam etti. COMNET A.Ş 'de teknik müdür olarak kariyerine yönetici olarak yön verdi ve daha sonra COMNET'in Genel Müdür yardımcılığına yükseldi.

Türkiye'nin internet sempozyumunda yaptığı bir konuşma üzerine Siemens 'ten davet aldı ve Simnet, SBS ve SIS organizasyonlarında 10 sene profesyonel yönetici olarak çalıştı. Profesyonel kariyerinin 5 senesi Türkiye'de ülke yönetim takımında Dış kaynaklar bölümünün ülke müdürü olarak,  5 senesini yurt dışında üstdüzey yöneticilik (Genel Müdür, Bölge Direktörlüğü, Bölge Satış Direktörlüğü) görevlendirmeleri ile devam etti.

Beş senelik uluslar arası liderlik tecrübesinden ardından Türkiye'ye geldi ve Sentim'de 2 sene Genel Müdürlük yaptı. Profesyonel kariyerinde üst düzey proje ve programlara imza attı.

Türkiye'de dış kaynak kullanımında SBS'i iki sene arka arkaya IDC raporlarına göre pazar lideri yaptı.IXIR projesinin IT dış kaynak kullanım yöntemi ile sürdürülebilir büyümesini sağladı. Dönemin ISP projelerinin büyütülmesine ve geliştirilmesine katkı sağladı.

Özelleşmeden önce Türk Telekom'un 118 projesi ile Türk Telekom'un özelleşen ve kar eden yüzünü oluşturdu. IT teknolojilerine yönelik Managed Services olgusunu Türkiye'ye getirerek, hizmet portfolyosu oluşturma ve hizmette standardizasyon süreçlerini hayata geçirdi.

SBS Operasyon merkezlerinde üretilen hizmetler, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde/kurumlarında teknolojik katma değer yaratarak verimlilikte artış sağlandı. Türkiye'den çağrı merkezi ile ilk servis ihracatını Toshiba Global Support Center projesi ile gerçekleştirdi. 8 farklı lisanda ve iş süreçleri ile Toshiba global projesini yönetti.

Filipinler'de SBS ülke müdürlüğünü iki sene gerçekleştirdi. Green field yaklaşımı ile SBS şirketini Filipinler'de 3 ayda kurarak İngilizce konuşulan ülkelere yönelik SBS'in en büyük offshore teknoloji hizmet merkezini oluşturdu. 800'ün üzerinde kişinin istihdamını Filipinler'de gerçekleştirdi. Bölgesel başarısından dolayı bölge sorumluluğu ve bir sene Singapore ve Filipinlerdeki offshore bölgesel yönetimini gerçekleştirdi. Filipinlerde kurduğu yapının başarısından sonra SBS Almanya merkez ofisinde complex IT proje ve programlarını çok uluslu şirketlere satışından sorumlu oldu.

LMI (Leadership Management International) Türkiye'nin kurucu ortaklığında yer aldı. LMI'ın farklı iş sektörlerinde ki liderlik gelişim ve satış gelişim projelerini LMI'ın yapılandırılmış koçluk gelişim programları ile destekleyerek çok sayıda teknoloji şirketinin yeniden yapılanmasına, liderler geliştirmesini sağladı.

CallPex şirketinde yönetim kurulu ile birlikte çalışarak şirketin dönüşüm projesini Genel Müdür ünvanı ile gerçekleştirdi.

ICT sektöründe kurumsal lider ihtiyacının en üst seviyeye çıktığı bu dönemde profesyonellerin tercih ettiği ve ihtiyaç duyduğu kariyer danışmanlık ve kariyer koçluk hizmetlerini profesyonel olarak başlattı.

Profesyonel çalışmalarını ortağı olduğu, kurduğu şirket ve sosyal projeler ile devam ettirtmektedir.

CareerSpot grubunu küresel "Kariyer Destek Platformuna" dönüştürmek ve kendi kariyer danışmanlarını yetiştirmek üzere CareerSpot 'u markalaştırma çalışmalarını yürütmektedir.

KATEGORİ BİLGİSİ:

Leadership

ÜCRET ve PDU BİLGİSİ:

Katılım ücreti 30 TL'dir.

PMI TR Chapter üyeleri ücretsiz katılabilecektir.

PMP sertifika sahipleri için etkinlik 2 PDU değerindedir.

Katılım ücretleri için hesap bilgileri:

Hesap Sahibi: Proje Yönetim Mesleği İlkeleri Teknikleri ve Rotası Derneği İktisadi İşletmesi

Banka: Akbank Ulus Şubesi

IBAN Numarası: TR38 0004 6006 3688 8000 0594 18

LOKASYON BİLGİSİ:

Yer: İstanbul Şehir Üniversitesi. Güney Kampüsü, Altunizade Mh., Kuşbakışı Cd., 34662 İstanbul

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Profesyonel Gelişim Aralık Ayı Aktivitesi - İstanbul Anadolu Yakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement