Proje Sahibi Müdür ve Personellere Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika
Güncel

Proje Sahibi Müdür ve Personellere Teşekkür Belgesi Verildi

Afyonkarahisar'da yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerde başarılı olan kurum müdürleri ve personeline Vali Hakan Yusuf Güner, tarafından teşekkür belgesi verildi.

10.05.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerde başarılı olan kurum müdürleri ve personeline Vali Hakan Yusuf Güner, tarafından teşekkür belgesi verildi.

Vali Güner, valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl İdare Şube Müdürleri toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden beri "Projeli Yönetim Modeli" ve "Birlikte Yönetim Modeli" çerçevesinde tüm kurumların projelerini başarıyla tamamladığını aktardı.

Proje ve sonuç odaklı bir yönetim modeli kapsamında makro ve mikro ölçekli 120 proje hayata geçirildiği belirten Güner, "2 yıl içerisinde 120 projenin kurum ve kuruluşlar tarafından Valiliğimiz Proje Koordinasyon ofisimizle gerçekleştirildiğini memnuniyetle müşahede ediyorum. 2 yıl öncesinde 1'li, 2'li rakamlarda olan Afyonkarahisar'daki proje konsepti bugün 120'li sayılara ulaşıldı. Yani eskiye nazaran 100-150 katı bir artış sağlandı. Demek ki böyle bir kapasite ilimizde varmış bunu tespit etmiş olduk." dedi.

"Bu projeler kapsamında silah atılmamasından, su israfının önüne geçilmesine, değerler eğitimi ve aile mevhumundan tutun da engelli insanların bakımlarının yapılmasına, aklınıza gelen her konuda çeşitli projelerin gerçekleştirdik." diyen Güner, daha sonra projeleri biten ve başarılı olan kurum amirleri ve personeline teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Proje Sahibi Müdür ve Personellere Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement