Projedefırsat.com; Proje Fırsatları ile Yatırımcıyı Buluşturan Platform! - Son Dakika
Advertorial

Projedefırsat.com; Proje Fırsatları ile Yatırımcıyı Buluşturan Platform!

Projedefırsat.com; Proje Fırsatları ile Yatırımcıyı Buluşturan Platform!

İster yatırımlık ister oturmalık olarak satın alınabilecek, her türlü Gayrimenkul'un tanıtımı ile proje bazında ayrı ayrı başlatılan kampanyaların da yer aldığı www.projedefirsat.com sitesi, üreten firmalar ile yatırımcıları bir araya getiriyor.

10.03.2017 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Gayrimenkul sektörü, ülke ekonomisinin önemli lokomotiflerinden biri olmaya devam ediyor. Gerek inşaat ve gerekse bu sektöre bağlı veya dolaylı olarak faaliyet gösteren iş kollarının büyüklük ve ekonomiye katkıları yadsınamaz bir öneme sahip. O nedenle gayrimenkul sektöründe doğruhayata geçirilmesi kadar, projelerin doğru malzemelerle inşa edilmesi ve doğru fiyat politikası ile yatırımcılara ulaştırılması büyük önem taşıyor.

Çünkü ekonomiye katkı için mutlaka ticari hareket olması şart. Bu amaca ulaşmak için gayrimenkul sektörünün; özellikle konut projelerinde yatırımcı ilgisini daima sıcak tutmasını sağlayacak; kampanya ve ödeme kolaylıklarını düzenli olarak uygulaması ve duyurması gerekiyor. Örneğin, www.projedefirsat.com tam da bu düşüncenin gerçeğe dönüştüğü, önemli sektörel bir buluşma platformu.

Konut ve Yatırımcılara Dair Her Şey!

Site İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Gaziantep ve Muğla gibi çok sayıda kent ve ilçelerinde hayata geçirilen konut, ofis, villa ve lüks konut projelerine en ince detayı ve iletişim bilgilerine kadar yer veriyor.

Gayrimenkul sektörünün çok sayıda önemli firma ile ürettikleri markalı konut projelerinin yer aldığı projedefirsat.com yatırımcılara; konut projelerinin inşa edildikleri lokasyondan ulaşım olanaklarına, yatırım bedelinden sosyal donatılara, mimari özelliklerden amortisman sürecine, m2 birim fiyatından daire fiyatına kadar sahip oldukları bütün özellikler konusunda detaylı bilgi sunuyor.

sitesi elbette bu kadar detayın yanı sıra, konut projelerinde dönemsel olarak başlatılan ve sürekli güncellenen kampanya ve fiyat bilgilerini de adına yakışır biçimde, yatırımcıları cazip fırsat ve yatırım tüyoları konusunda bilgilendiriyor. Kentlerde günlük koşturmaca arasında; hayatınızı idame ettirecek konut bulmak ve yaşam konforunuzu sürdürmek gerçekten büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.

Aradığınız O Konut Burada!

Aradığımız evi, ister kiralamak ister satın almak isteyelim; öncelikle "o konutun hangi ve neredeki konut" olacağına karar vermemiz gerekiyor. Takdir edersiniz ki, ev almak manavdan bir kilo elma veya domates almak kadar kolay değil. Önce parayı denkleştireceksiniz, sonra lokasyona karar vereceksiniz, ardından hangi inşaat firmasının, hangi konut projesinden ev alacağınızı belirleyeceksiniz.

Bütün bu unsurlardan sonra da istediğiniz konuta nasıl sahip olacağınıza karar vereceksiniz. Peşin paranız ne kadar, taksitler aylık gelir bütçenize aşıyor mu? Bankadan ne kadarlık konut kredisi çekmeniz gerekiyor ya faiz oranları acaba hangi banka da daha uygun? Bütün bu soruların yanıtı tamam ise, sıra geldi alacağınız evin ödeme koşullarına.

Sizin bütçeniz ile alacağınız evin, fiyat olarak ulaşılabilirliği ve size sunduğu ödeme avantajlarını, varsa kampanyan koşullarını bütçeniz olanakları ile kıyaslamak en önemli adım. İşte bu noktada, zaman kaybetmeden İstanbul başta olmak üzere, dilediğiniz kent veya ilçeden bütçenize uygun konut projesi ve cazip konut kampanyalarına toplu halde ulaşacağınız adres projedefirat.com olarak karşınıza çıkıyor. Size kalan ise, hangi konut projesinden hangi daireyi alacağınıza karar vermek.

Son Dakika Advertorial Projedefırsat.com; Proje Fırsatları ile Yatırımcıyı Buluşturan Platform! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement