Protokol, Görme Engellilere Yenildi - Son Dakika
Güncel

Protokol, Görme Engellilere Yenildi

Protokol, Görme Engellilere Yenildi

Ordu’da Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen Ordu Valiliği koordinasyonunda, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Engel Tanımıyoruz’ projesinin kapanış etkinliğinde yapılan goltopu müsabakasında sağlam kişiler görme engellilere yenilirken, futbol müsabakasında berabere kalabildiler.

03.02.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen Ordu Valiliği koordinasyonunda, Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından yürütülen 'Engel Tanımıyoruz' projesinin kapanış etkinliğinde yapılan goltopu müsabakasında sağlam kişiler görme engellilere yenilirken, futbol müsabakasında berabere kalabildiler.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 'Engel Tanımıyoruz' projesi kapanış etkinliğinde konuşmaların ardından, görme engelliler ile Ordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinden oluşan 3'er kişilik takım arasında 'goalball (gol topu) oyunu oynandı. Oyunu, 8-5 görme engellilerden oluşan takım kazandı. Daha sonra 5'er sporcudan oluşan Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü ile Ordu Valiliği takımları arasında futbol müsabakası yapıldı. Bu müsabaka ise 1-1 berabere sonuçlandı.

Etkinlikte, proje kapsamında 7 aydır okçuluk eğitimi alan Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü sporcuları tarafından okçuluk gösterisi yapıldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Altınordu Belediye Başkanı Engin tekintaş da engelli sporcularla birlikte ok attılar. Ancak Vali Balkanlıoğlu ve Başkan Tekintaş'ın atışları karavana ile sonuçlandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Protokol, Görme Engellilere Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement