Protokol Üyelerinin Okuduğu İstiklal Marşı Sosyal Medyada Rekor Kırıyor - Son Dakika
Güncel

Protokol Üyelerinin Okuduğu İstiklal Marşı Sosyal Medyada Rekor Kırıyor

Protokol Üyelerinin Okuduğu İstiklal Marşı Sosyal Medyada Rekor Kırıyor

Niğde’nin Çamardı ilçesinde Kaymakam, Komutan, Savcı ve bir çok kişinin seslendirdiği İstiklal Marşının 10 kıtasını okuması sosyal medyaya rekor kırdı.

15.03.2014 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Marşının kabulünün 93. yıldönümü nedeniyle ilçede düzenlenen program için hazırlanan video internette konuşulmaya başladı.

Çamardı İlçe Kaymakamlığı Facebook hesabında yayınlanan İstiklal Marşının 10 kıtasını Kaymakam, Savcı, Komutan, Doktor, Esnaf, Polis, Öğretmen, Ev hanımı, İmam ve vatandaşların okuduğu video sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor.

İstiklal Marşının ilk kıtasını Çamardı İlçe Komutanı Cem Gökdemir’in başladığı ve İlçe Kaymakamı Yakup Ömeroğlu’nun okumasıyla sona eriyor.

HABER: YASİN ESEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Protokol Üyelerinin Okuduğu İstiklal Marşı Sosyal Medyada Rekor Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cafer Arslan: Ilçemizin komutanından gurur duyoruz halkımıza güler yüz ve insani yaklaşımından dolayı kendine teşekkür ederim Okuduğu istiklal marşın beğendi saygılarımla 0 0 Yanıtla
  • Ramazan / NİĞDE: Tebrik ediyorum.Çok güzel bir mesaj fakat bu milli marşımızın yazıldığı tarihi düşünerek ayak,saygı duruşunda,ciddi olarak okunabilirdi diye düşünüyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement