PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig’in 12. haftasında Giresunspor, kendi sahasında Karşıyaka’yı konuk etti.

14.12.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Giresunspor, kendi sahasında Karşıyaka'yı konuk etti. Karşılaşmayı Giresunspor, 27. dakikada İsmail'in ve 82. dakikada Abwo'nun kaydettiği gollerle 2-0 kazandı. Karşılaşma sonunda teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

SÖZERİ: "ÖNEMLİ BİR MAÇ KAZANDIK"

Kritik bir maçı kazandıklarını belirten Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye ettik. Taraftarımız başarıya ne kadar aç olduğunu, futbolu sevdiğini birlere göstermiştir. Bizlerde bu önemli galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Maça baktığımızda genelinde oyun disiplininden kopmadan mücadele ettik. Çok pozisyon bulduk fakat sadece ikisini değerlendirebildik. Gol yollarında daha çok çalışmamız gerektiğini gördük. Kritik önemli bir maç kazandık. Bu maç aşağıya mı yoksa yukarıya mı oynayacağımız bir maçtı. Erken konuşmak istemiyorum ancak aşağı ile biraz arayı açmış olduk. Hedefimizi yükseltmiş olduk. Her maçımızı final havasında oynayacağız" dedi.

KARŞIYAKASPOR CEPHESİ

Giresun deplasmanından puansız döndükleri için üzgün olduklarını ifade eden Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise, "Giresun deplasmanına puan veya puanlar için gelmiştik. Maçı iki açıdan değerlendirmek gerekli, ilk yarının 15 dakikası oyunun dengesini koruduk, hatta oyun üstünlüğü elimizdeydi. Fakat duran toptan gol yedik ve bundan sonra ise dengeyi sağlamaya çalıştık. İkinci yarının da yine ilk 15 dakikası oyun dengeliydi. Farkı kapatalım derken ikinci golü yedik ve oyundan düştük. Artık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız."dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement