PTT 1.lig - Son Dakika
Yerel

PTT 1.lig

PTT 1.lig

Malatyaspor eski yöneticilerinden iş adamı Muhammed Kılıç, PTT 1.Lig takımı Antalyaspor’un as başkanı oldu.

27.05.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatyaspor eski yöneticilerinden iş adamı Muhammed Kılıç, PTT 1.Lig takımı Antalyaspor'un as başkanı oldu.

Bir dönem Malatyaspor'da yöneticilik yapan geçen sezon da Yeni Malatyaspor'un göğüs sponsoru olan Muhammed Kılıç, Antalyaspor'da as başkanlık görevine getirildi.

Hayalinde Yeni Malatyaspor'a başkan olmanın bulunduğunu ancak yaşantısını sürdürdüğü Antalya'nın da ikinci memleketi olduğunu kaydeden Muhammet Kılıç, yönetim olarak amaçlarının PTT 1.Lig takımı Antalyaspor'u play-off maçları sonunda Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Hayalinde Yeni Malatyaspor başkanlığı bulunduğunu belirten Muhammed Kılıç, "Malatya doğup büyüdüğüm yer. Bendeki yeri her zaman farklıdır. Geçen sezon Yeni Malatyaspor'un göğüs reklamı sponsorluğunu üstlendim. Allaha şükür Malatya şampiyon oldu. Biliyorsunuz daha önce Malatyaspor'da yöneticilik yaptım. Hayalimde bir gün Malatyaspor'a başkan olmak var. Antalyaspor'a as başkanlık olayı çok hızlı gelişti. Sayın başkanımızla bir dostluğumuz var. Tabi yaşantımızı sürdürdüğümüz şehir olan Antalya bizim ikinci memleketimiz. Görevden kaçma gibi bir lüksümüz olamaz. İnşallah hayırlı olur. Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement