PTT 1. Lig'de 2013-2014 Sezonu Teknik Direktör Raporu - Son Dakika
Yerel

PTT 1. Lig'de 2013-2014 Sezonu Teknik Direktör Raporu

Ligde 19 ekipten 14'ü teknik direktör değişikliğine gitmeyi tercih etti Doğrudan Süper Lig'e çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'un yanı sıra Ankaraspor, Manisaspor ve Samsunspor sezonu aynı teknik adamla tamamladı.

06.05.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALİ KORKMAZ - PTT 1. Lig'de 2013-2014 sezonunda mücadele eden 19 ekipten 14'ü teknik direktör değişikliğine gitti.

PTT 1. Lig'de sezon başlamadan önce Manisaspor'un Reha Erginer, Kahramanmaraşspor'un Fethi Çokkeser, Denizlispor'un da Özcan Bizati ile yollarını ayırmasının ardından sezon içinde ilk olarak Adanaspor'da Ekrem Al yerini Ercan Albay'a bıraktı. Ligin ilk devresinde Ankaraspor, Balıkesirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor ve Samsunspor dışındaki takımlar teknik direktör değişikliğine gitti.

Ligde son olarak ilk 2 iddiasını sürdürdüğü sırada Orduspor'un Erkan Sözeri ile yollarını ayırmasıyla bu sezon teknik adam değiştirmeyen takım sayısı 5'e indi. Süper Lig'e direkt çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesirspor'un yanı sıra Ankaraspor, Manisaspor ve Samsunspor sezona başladıkları teknik direktörlerle sezonu tamamladılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Cihat Arslan, Balıkesirspor'da İsmail Ertekin, Ankaraspor'da Osman Özköylü, Manisaspor'da Kemal Özdeş ve Samsunspor'da Hüseyin Kalpar teknik direktörler içinde en istikrarlı isimler oldular.

Adana Demirspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor'un 4 teknik adamla çalıştığı ligde Ekrem Al Adanaspor ve 1461 Trabzon'u, Ercan Albay Adanaspor ve Adana Demirspor'yı, Besim Durmuş Kahramanmaraşspor ve Boluspor'u, Yusuf Şimşek ise Denizlispor ve Karşıyaka'yı çalıştırdı.

Teknik direktörler

Ligde 2013-2014 sezonunda görev yapan teknik adamlar şöyle:

1461 Trabzon: Kadri Özcan, Ayhan Alemdaroğlu, Ekrem Al

Adana Demirspor: Yücel İldiz, Mustafa Uğur, Nurettin Yılmaz, Ercan Albay

Adanaspor:  Ekrem Al, Ercan Albay, Levent Eriş

Ankaraspor:  Osman Özköylü

Balıkesirspor:  İsmail Ertekin

Boluspor:  Ali Beykoz, Besim Durmuş, Engin Korukır, Yılmaz Özen

Bucaspor: Kemal Kılıç, Mustafa Bahadır

Denizlispor:  Serdar Dayat, Yusuf Şimşek, Özcan Bizati

Fethiyespor:  Mustafa Ceviz, Cahit Sevim, Engin İpekoğlu

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Suat Kaya, Hasan Özer, Mehmet Polat

İstanbul Büyükşehir Belediyespor:  Cihat Arslan

Kahramanmaraşspor:  Besim Durmuş, Yılmaz Özlem, Orhan Şerit

Karşıyaka: Sait Karafırtınalar, Yusuf Şimşek

Manisaspor:  Kemal Özdeş

Mersin İdmanyurdu:  Hakan KutluYılmaz Vural

Orduspor:  Erkan Sözeri, Hüsnü Özkara

Samsunspor:  Hüseyin Kalpar

Şanlıurfaspor: Raşit Çetiner, Ömer Can Göksu, Reha Kapsal, Hüseyin Dağ

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Erol Tok, Salih Yorulmaz, Ali Nail Durmuş - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT 1. Lig'de 2013-2014 Sezonu Teknik Direktör Raporu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement