PTT 1. Lig'de Sırp Oyuncunun Atılması, Sırbistan'da Yankı Buldu - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig'de Sırp Oyuncunun Atılması, Sırbistan'da Yankı Buldu

Sırbistan basını, 1. Lig'de oynanan Gaziantep BŞB - Manisaspor maçında kırmızı kart gören Sırp futbolcu Milijas'ın haksızlığa uğradığını öne sürdü, "Utanç" başlığı attı.

24.11.2014 17:03  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız takımlarının basketboldaki buluşması öncesinde bir taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi nedeniyle başlayan gerilim sürüyor.

GAZİANTEP BŞB - MANİSASPOR MAÇI İLGİ ODAĞI OLDU

Sırp medyasının, Türkiye'deki her branştan spor müsabakasını mercek altına aldığı ve tüm gelişmeleri takip ederek okuyucularına duyurduğu tespit edildi. PTT 1. Lig'de dün, Kamil Ocak Stadı'nda oynanan Gaziantep BŞB- Manisaspor karşılaşmasında yaşananlar da ülke basınının ilgi odağı oldu.

"SIRP FUTBOLCU HAKSIZLIĞA UĞRADI"

Manisaspor'un Sırp futbolcusu Nenad Milijas dünkü mücadelenin 89. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Hakemin 'konuşmaların nedeniyle attım' hareketi yaparak saha dışına gönderdiği tecrübeli oyuncunun haksızlığa uğradığı öne sürüldü.

"AKIL ALMAZ ŞEKİLDE OYUNDAN ATILDI"

Sırp basını 'Utanç' başlığıyla verdiği haberinde 31 yaşındaki futbolcunun, Kızılyıldız takımının eski kaptanı olduğuna dikkat çekilerek, "Milijas tamamen akıl almaz bir şekilde oyundan atıldı. Bir faul pozisyonunun ardından bazı oyuncular kendisini itekledi. Milijas o sırada yerdeydi ve kırmızı kart gördü" denildi.

PTT 1. Lig\'de Sırp Oyuncunun Atılması, Sırbistan\'da Yankı Buldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor PTT 1. Lig'de Sırp Oyuncunun Atılması, Sırbistan'da Yankı Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fenerli: sırplar canını dayak mı istiyor sizin ? 400 kişi türkiyeye geliyorsun türklere saldırıyorsun galatasaray veya farklı kulup fark etmez veya yoldaki vatandaşa saldırıyorsun içinizden biri ölüncede olay yaratıyorsunuz ya bizden ölseydi ? adam olun aklınızı çok kötü alırlar istanbulda tükürsek boğarız ! 60 8 Yanıtla
  • Asil: La sırp zındıkları, Türk'ler bi işe bulaşdımı öle 1 kişinin ölümüyle bırakmaz. Alayınızın canını alır. Bi kere bunu bilmeleri lazım. Maçta artistlik yaptılar, tahrik ettiler, küfür ettiler Türkiye'yi balkanlarda veyatta Avrupa ülkesinde yaptıkları olaylarla yanına kar kalacaklarını zannettiler yanıldılar. Bedelini ödediler bu kadar basit. Ha maçta bir genç ölmüş üzücü tabi ama siz hiç maça gidipte efendice maçını izleyen birisinin öldüğünü duyup veya gördünüzmü?Tabikide hayır. O delici denilen piskopat yarmalı herifler bu size bi ders olsun. Öle nefret ve düşmanlık söylemleriyle Türk'leri karalama kampanyasına girmeyin, Türk milleti ayarı kaçırırsa Deliliğin feriştahını size öğretir. Bunuda bilmeleri lazım. Aslında Türk'ler hakkında az bilgiye sahipler. Bosnadaki gariban kardeşlerimizle karıştırmışlardır. Adam olun Lannnnnnnnnnnnn. . . 4 0 Yanıtla
  • SEDAT: gönderin la ülkede ne kadar sırp varsa bunlarda kim bir şey zanneddiler kendilerini ya birileri oyundan atıldı diye türkleri suçlarlar birileri olay çıkarır geberir gider türkler suçlanır yaptık la biz yaptık size de ırkçılık yapıyoruz hadi bakalım ne yapacaksınız 4 0 Yanıtla
  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.


Advertisement