PTT 1. Lig'e Teknik Direktör Dayanmıyor - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig'e Teknik Direktör Dayanmıyor

PTT 1. Lig\'e Teknik Direktör Dayanmıyor

Ligde ilk 11 haftada 7 takım teknik direktör değiştirmeyi tercih etti Teknik heyette en fazla Orduspor değişiklik yaptı.

03.12.2014 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KEREM KOCALAR - Şampiyonluk hesaplarıyla sezona "merhaba" diyen PTT 1. Lig takımları arasında 7 ekip "kan değişikliği"ne ihtiyaç duyarken, bu süreçte Orduspor, teknik heyette en fazla değişikliğe giden takım oldu.

Ligde ilk teknik direktör değişiklikleri 4. haftanın ardından Kayserispor ve Orduspor'da yaşandı. Kayserispor'da Mutlu Topçu yerini Cüneyt Dumlupınar'a bırakırken, Orduspor'da Fikret Yılmaz'tan boşalan teknik direktörlük görevine Erkan Sözeri getirildi.

Orduspor, doğru ismi bulamadı

Bu sezon teknik direktörlük konusunda sorun yaşayan Orduspor'da Erkan Sözeri takımın başında 1 hafta kalırken, daha sonra Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisi görev yaptı.

Daha sonra geçici olarak bir hafta Menduh Fidan yönetiminde sahaya çıkan Karadeniz ekibi, göreve getirilen Levent Devrim'in de istifasıyla bir kez daha teknik direktörlük değişikliğine gitmek zorunda kaldı. 11. haftada Ali Şahin yönetiminde Adana Demirspor'a 1-0 mağlup olan Orduspor, sezona Ziya Doğan ile devam edecek.

Diğer değişiklikler

Ligde Manisaspor'da Tahir Karapınar'ın yerine Taner Taşkın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Nurettin Sağlam'ın yerine Hakan Kutlu, Giresunspor'da Mehmet Birinci'nin yerine Erkan Sözeri, Antalyaspor'da ise Engin Korukır'ın yerine Hami Mandıralı teknik direktörlük görevlerine getirildiler.

Albimo Alanyaspor'da ayrılık

Teknik direktör değişikliğine giden son ekip de Albimo Alanyaspor oldu. Ligde 7. haftayı 3. sırada geçmesine rağmen son 4 haftada hiç puan alamayan Alanya temsilcisi, geçen yıl takımı PTT 1. Lig'e çıkaran Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı.

Ligde 11 haftanın ardından 7 ekip teknik direktör değişikliğine giderken, diğer 11 takım ise sezona başladıkları teknik direktörlerle devam ediyor. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig'e Teknik Direktör Dayanmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement