PTT'den "Size Minnettarız" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

PTT'den "Size Minnettarız" Kampanyası

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, PTT Başmüdürlüğü tarafından başlatılan "Size minnettarız" kampanyasına destek verdi.

28.06.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, PTT Başmüdürlüğü tarafından başlatılan "Size minnettarız" kampanyasına destek verdi.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı'nı kutlamak, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve askere moral vermek amacıyla PTT Başmüdürlüğünce başlatılan "Size minnettarız" kampanyası kapsamında Vali Yurtnaç, güney doğuda görev yapan asker ve polislere bayram tebriği gönderdi.

PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, anlamlı kampanya için dört çeşit tebrik kartı hazırlatıldığını, vatandaşların duygu ve düşüncelerini yazmış olduğu tebrik kartlarının 4 Temmuz'da güvenlik güçlerine teslim edileceğini söyledi.

Vatandaşlarında kampanyaya destek vermelerini isteyen Türkmen, "Kampanya kapsamında güvenlik güçlerimize gönderilecek olan tebrik kartları vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtılacak ve gönderi ücreti alınmayacaktır. Gönderi ücretleri kurumumuzca karşılanacak." dedi.

Vali Yurtnaç'ın duygu ve düşüncelerini yazdığı dört farklı tebrik kartı, Genç İlçe Jandarma Komutanlığı, Kul İlçe Jandarma Komutanlığı, Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Uludere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan askerlere ulaştırılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'den 'Size Minnettarız' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement