PTT'nin 175 Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

PTT'nin 175 Kuruluş Yıl Dönümü

PTT\'nin 175 Kuruluş Yıl Dönümü

Muş’un Malazgirt ilçesi PTT Müdür Vekili Alparslan Türker ve arkadaşları, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin 175. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakam Soner Kırlı’yı ziyaret etti.

24.10.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesi PTT Müdür Vekili Alparslan Türker ve arkadaşları, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'nin 175. kuruluş yılı nedeniyle Kaymakam Soner Kırlı'yı ziyaret etti.

PTT Müdür Vekili Alparslan Türker ve mesai arkadaşları Kaymakam Kırlı'ya çiçek ve çeşitli hediyeler sundular. PTT' nin köklü bir kuruluş olduğunu belirten, 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle PTT personelini tebrik eden Kaymakamı Kırlı, ziyaretlerinden dolayı PTT Malazgirt şubesi çalışanlarına teşekkür etti. PTT'nin 175. kuruluş yılı nedeniyle Malazgirt Kaymakamlığını ziyaret eden Müdür Vekili Alpaslan Türker, yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek Kaymakam Kırlı'dan destek istedi. Türker, "6-7 ekim olaylarında yakılan PTT şubemizin yapılması için gerekli işlemler başlatıldı. Malazgirt kaymakamlığı bize Halk Eğitim Merkezi içerisinde yer tahsis ettiler. Sayın kaymakamımızdan ricamız yaza kadar bize müsaade etmeleridir. Türkiye genelinde 40 bine yakın personeliyle, acenteleriyle birlikte 4 bin 500 'ün üzerinde PTT iş yeri ile haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ise, "PTT çalışanlarının çok zor şartlarda çalıştığı biliyoruz ve kendilerine Malazgirt kaymakamlığı olarak her türlü desteği vereceğimizi buradan belirtmek istiyoruz. Türkiye genelinde çalışan tüm PTT çalışanlarının 175. yılını tebrik ederim. Tüm PTT çalışanlarına Allah kolaylık versin" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTT'nin 175 Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement