PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü

PTT Bayburt Başmüdürü Mehmet Karabaş, PTT'nin 176 yıllık tecrübesi ile hep birlikte daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

24.10.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT Bayburt Başmüdürü Mehmet Karabaş, PTT'nin 176 yıllık tecrübesi ile hep birlikte daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

Karabaş, yaptığı yazılı açıklamada, PTT'nin kuruluşundan bugüne kadar hizmetlerine kesintisiz devam ettiğini ifade ederek, "Kuruluşumuz yaygın hizmet ağı ve geniş araç filosuyla halkımıza sunulan hizmet kalitesini yükseltmek adına her geçen gün kendini yenileyerek, gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerimizin kalitesini, dolayısıyla müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik eğitimli personel ve teknoloji ile desteklenmiş çalışmalarını sürdürmektedir." değerlendirmesini yaptı.

PTT'nin, verdiği hizmetlerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunmaya gayret gösterdiğine işaret eden Karabaş, şöyle devam etti:

"Kızılayın düzenlediği kan bağışı kampanyasına Bayburt PTT Başmüdürlüğü olarak destek vermekte, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmaktayız. Bu zamana kadar verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız projeler, bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir. Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen bir kurum olarak 176 yıllık tecrübenin verdiği güvenle hep birlikte kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel PTT'nin 176. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement