PTT Soyguncuları Çocukluk Arkadaşı Çıktı - Son Dakika
Güncel

PTT Soyguncuları Çocukluk Arkadaşı Çıktı

PTT Soyguncuları Çocukluk Arkadaşı Çıktı

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA Beylikdüzü'nde PTT şubesini silah tehdidi ile soyduktan saatler sonra çaldıkları paralarla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

26.06.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA

Beylikdüzü'nde PTT şubesini silah tehdidi ile soyduktan saatler sonra çaldıkları paralarla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayın ardından yakalanan ve yaklaşık 2 bin lira çalan çocukluk arkadaşı şüphelilerden birinin halı yıkamacıda işçi olarak çalıştığı, diğerinin de bir pastanede garson olduğu ortaya çıktı.

SAATLER SONRA YAKALANMIŞLARDI

Cumhuriyet Caddesi üzerinde dün meydana gelen olayda, PTT şubesine gelen silahlı bir kişi, içeride bulunan müşterileri ve çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra bankodan 2 bin 145 lira alarak kaçmıştı. Olaydan sonra başlatılan soruşturmada, polis, şüphelilerin kaçtığı kiralık aracın bilgilerinden yola çıkarak, kısa sürede zanlıların kimliklerini tespit etti. Soygun olayından saatler sonra yapılan operasyonda, şüphelilerden Recep T. (28) evinde, Kadir E. (25) ise çalıştığı işyerinde gözaltına alındı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ÇIKTILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan şüphelilerin işlemleri tamamlandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Daha önceden polise geliş kaydı bulunmayan şüphelilerden Recep T.'nin bir halı yıkamacıda işçi olarak çalıştığı, Kadir E.'nin ise bir pastanede garson olduğu ortaya çıktı. İkilinin soygun yapmak için 15 gündür keşif yaptıkları, her gün PTT şubesi önüne gelerek binayı izledikleri ortaya çıktı. Çocukluk arkadaşı olan şüphelilerden birinin olay sırasında PTT şubesine girdiği, diğerinin ise otomobilin içinde beklediği tespit edildi.

Soygun anları, PTT şubesi içindeki güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PTT Soyguncuları Çocukluk Arkadaşı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement