Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e Spor Onur Ödülü - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e Spor Onur Ödülü

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin\'e Spor Onur Ödülü

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığı tarafından Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e “Şükran, Teşekkür ve Onur” ödülü verildi.

01.09.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanlığı tarafından Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e "Şükran, Teşekkür ve Onur" ödülü verildi.

Ankara gençliği ve Başkent'te düzenlenen sportif faaliyetlere katkı sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, onur ödülüne layık görüldü. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ankara İl Başkanı Serkan Hoşcan ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret ederek, onur ödülünü takdim etti. Hoşcan, "Selçuk Çetin beyefendinin belediye başkanları dönemlerinde başta Pursaklar olmak üzere Ankara gençliğine ve Ankara'da düzenlenen sportif faaliyetlere katkı sağlamasından dolayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Başkanlığı adına Şükran, Teşekkür ve Onur Ödülü'nü takdim ediyoruz. Kendilerine hizmetlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çetin ise belediye olarak yapmış oldukları sportif faaliyetler hakkında heyeti bilgilendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çetin, "Bizler spor ve eğitimi iç içe görüyoruz. Bu nedenle milli ve manevi değerlerine bağlı sporcular yetiştirmek için elimizden gelen desteği veriyoruz. Amacımız Pursaklar'ı aynı zamanda spor şehri yapmak. Bizleri bu anlamlı ödüle layık gördükleri için Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'e Spor Onur Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement