Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Açıklaması

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel esnaf toplantılarının dördüncüsüne katıldı.

21.03.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel esnaf toplantılarının dördüncüsüne katıldı. Değişik meslek kollarındaki esnafla sabah kahvaltısında buluşan Çetin, ilçede yeni yatırımların olacağını açıkladı.

Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri Özler Restoran'da Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği (PUSİAD) ile Vaha Demir Çelik'in düzenlediği "4. Esnaf Toplantısı"na Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Doğan, Vedat Demir, PUSİAD Başkanı Evser Aydemir ve çok sayıda esnaf katıldı.

Belediye çalışmalarından ilçedeki asayişe kadar birçok konunun konuşulduğu toplantıda Başkan Çetin, ilçede yapılan çalışmaları anlattı. İlçe esnafı ile düzenli olarak bilgilendirme toplantıları yapan Çetin, "Pursaklar'da yaptığımız hizmetleri istişare ile yürütüyoruz. Esnaf kardeşlerimizle bir araya gelip ilçemizdeki gelişmeleri onlardan dinlemek önemli. İlçemiz için yeni yatırımlar devam edecek" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar'daki değişim sürecini ve yapılacak olan projeleri anlattı. Fuar Alanından Otonomi bölgesine, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Uluslararası Polis Eğitim Merkezi (UPEM)'ne kadar birçok proje ve yatırımlar hakkında esnafı bilgilendiren Çetin, bu tür yatırımların bölgeye kaydırılmasıyla Pursaklar'ın gelişim ve değişimine önemli bir katkı sağlanacağını vurguladı.

Pursaklar'ın değerine değer katmaya çalıştıklarını belirten Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Esnaf kardeşlerimizden Pursaklar'ı dinlemek önemli. Çünkü hep birlikte buraya hizmet ediyoruz. Bütün hemşerilerimize ve esnafımıza bir şeyler kazandırmak gayreti içerisindeyiz. Derdimiz gerçekten hizmet etmek. Eğer bu olmasaydı Pursaklar bu kadar gelişmezdi. İlçemize yeni spor kompleksleri, yüzme havuzları, statlar yapacağız. Hastanemiz için büyük gayret gösteriyoruz. İnşallah bu da olacak. İlçemize estetik kazandırdık, şehir kimliği oluşturduk. Bizler milletin duasına ve Rabbimizin rızasına talibiz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement