Pursaklar Belediyesi Kış Tedbirini Arttırdı - Son Dakika
Güncel

Pursaklar Belediyesi Kış Tedbirini Arttırdı

Pursaklar Belediyesi Kış Tedbirini Arttırdı

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışına karşı Pursaklar Belediyesi de kış tedbirlerini arttırdı.

02.01.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışına karşı Pursaklar Belediyesi de kış tedbirlerini arttırdı. Çok sayıda personel, kar küreme ve tuzlama araçları ile 7/24 mesai yapıyor.

Yurdun çeşitli bölgelerine düşen kar yağışı tedbirleri de beraberinde getirdi. Her yıl kış mevsimini sorunsuz atlatan Pursaklar Belediyesi, bu yıl da tedbirlerini arttırarak geniş bir coğrafyada hizmet veriyor.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik Müdürlükleri aldıkları önlemlerle kar yağışına karşı hazırlıklı olduklarını açıkladı. Ulaşımın ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmesine karşı kar küreme araçları, greyderler, traktör kepçeler, tuzlama araçları, tuz yükleyiciler ve süpürge araçlarını hazır bulunduran yetkililer, etkili bir çalışmayla kış sınavından başarılı şekilde geçmeyi amaçlıyor. 100'den fazla personel ve çok sayıda ekipman ile üç vardiya halinde mesai yapılıyor.

ÇETİN: "GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK"

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, alınan tedbirleri açıkladı: "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız. İlgili birimlerimiz üç vardiya halinde mesai yapıyor. Bu kışı da en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz. Tuzlama, kar küreme, süpürge araçlarımız belirli noktalarda hazır halde bulunuyor. Bizler gerekli olan tedbirleri alırken sürücülerimizin de dikkatli olması gerekir. Sürücülerimiz araçlarının kış bakımını yaptırsın. Araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundursunlar." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pursaklar Belediyesi Kış Tedbirini Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement