Pursaklar'da 12 Kadın Daha Bilgisayar Sertifikası Aldı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 12 Kadın Daha Bilgisayar Sertifikası Aldı

Pursaklar\'da 12 Kadın Daha Bilgisayar Sertifikası Aldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım evindeki bilgisayar kursuna katılan 12 kadın daha eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı.

05.12.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım evindeki bilgisayar kursuna katılan 12 kadın daha eğitimlerini tamamlayarak sertifika aldı.

Her geçen gün kadınlara yönelik çalışmalarını arttıran Pursaklar Belediyesi 5 ayrı merkezde hizmet vermeye devam ediyor. Kadınlara yönelik spordan sanata, eğitimden kültüre birçok alanda hizmet veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilikte adından sıkça söz ettiriyor. Hayata geçirilen projelerle kadınlara mutlu bir yaşam sunulan hanım evlerinde birbirinden güzel kurslar açıldı. Bunlardan biri olan Bilgisayar Kursu kadınların yoğun ilgisini çekti.

Bilgisayar kursuna katılan kadınlar aldıkları teorik bilgileri uygulamaya koyarak yeni meslekler ediniyor. Hem teknolojiyi daha etkin ve verimli kullanmayı öğreniyor hem de sertifika alarak meslek sahibi oluyor. Bu kapsamda sunulan hizmetlerden bilgisayar kursuna katılan 12 kadın daha eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika aldı. Yoğunlaştırılmış eğitimlerinde üstün performans gösteren hanımlar, emeklerini aldıkları sertifika ile taçlandırdı. Düzenlenen mini bir programla sertifika almanın heyecanını yaşayan hanımlar duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Belediyemizin sunmuş olduğu imkanlardan faydalanarak hem arkadaş ediniyor hem de meslek sahibi oluyoruz. Burada öğrendiklerimiz hayatımıza artı değer kazandırıyor. Bu nedenle Tebessüm Şehri'nde çok mutluyuz. Bize bu imkanları sunan Belediye Başkanımız Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür ediyoruz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 12 Kadın Daha Bilgisayar Sertifikası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement