Pursaklar'da 7/24 Kar Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 7/24 Kar Mesaisi

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı Pursaklar’ı beyaz örtüye bürüdü.

11.02.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı Pursaklar'ı beyaz örtüye bürüdü. Pursaklar Belediyesi ekipleri 7/24 kar mesaisi yapıyor.

Ankara'da sıcak günler yerini kar yağışına bıraktı. Hafta başında Başkent'i beyaz örtüye bürüyen kar yağışı giderek etkisini arttırdı. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Acil Müdahale Timi" ise hayatın normal akışını sağlamak için gece gündüz kar mesaisi yapıyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımın ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi için gece tuzlama çalışması yapan ekipler, sabahın ilk saatlerinde öncelikle kaldırımlardaki karları küredi. Pursaklar Belediyesi ekipleri, kış koşulları ile mücadelede halkın mağdur olmaması için çok sayıda ekip ve araç ile kış sınavından başarılı bir şekilde geçmeyi planlıyor. Araç filosunu güçlendiren Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü 7/24 mesai yapıyor.

Kar ve buzlanmaya karşı bütün tedbirleri aldıklarını açıklayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Oluşturduğumuz Acil Müdahale Timi ve diğer ekiplerimizle bütün tedbirleri aldık. Tuzlama, kar küreme ve temizlik araçlarımız ile etkin bir çalışma yürütüyoruz. Kar ve buzlanmaya karşı sürücülerimiz lütfen dikkatli olsunlar" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 7/24 Kar Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement