Pursaklar'da Geri Dönüşüm Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Geri Dönüşüm Seferberliği

Pursaklar\'da Geri Dönüşüm Seferberliği

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede geri dönüşüm seferberliği başlattı.

19.10.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede geri dönüşüm seferberliği başlattı. Geri dönüşüm konusunda halkı bilgilendiren müdürlük, düzenlediği seminerlerle çevre bilinci aşılamaya devam ediyor.

Saray Kültür Merkezi'nde Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TAP'ın ortaklaşa düzenlediği seminerde, gelecek nesillere çevre bilinci aşılamak için ilkokul öğrencilerine geri dönüşüm konusu anlatıldı. Öğretmenlerin de desteği ile çevre bilinci oluşturmada geri dönüşümün önemi, süreçleri, atık pillerin kullanımı, doğaya verdiği zararları anlatan TAP yetkilisi Abdullah Ömür, "Pilleri serin ve rutubetsiz yerlerde saklayınız. Cihazları kalorifer, soba, ocak gibi yerlerden uzak turunuz. Atık pilleri kesinlikle çöpe atmadan geri dönüşüme kazandırmalıyız" dedi.

Seminere öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Muhammet Fatih Yılmaz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Kocakuşak da katıldı. M. Fatih Yılmaz, önümüzdeki günlerde okulların ziyaret edilip öğrencilerin bilgilendirileceğini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Geri Dönüşüm Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement