Pursaklar'da Hanımlar İşaret Dili Sertifikası Aldı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Hanımlar İşaret Dili Sertifikası Aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde açılan İşaret Dili Kursunu başarıyla tamamlayan 17 kadın sertifika alarak yeni bir meslek sahibi oldu.

08.01.2016 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi'nde açılan İşaret Dili Kursunu başarıyla tamamlayan 17 kadın sertifika alarak yeni bir meslek sahibi oldu.

Hüma Sultan Hanım Evi, işaret dili kursundaki ilk mezunlarını verdi. Pursaklar'da ilk defa açılan kursa çok sayıda hanım başvuru yaptı. 2015 yılı Ekim ayında başlayan 120 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 17 kursiyer emeklerinin meyvesini alarak sertifika sahibi oldu. Alınan bu sertifikalar hanımlar için yeni iş imkanı sunacak. Diğer kursiyerlerin de mezun olmasının ardından başlayacak olan 2. Kademe İşaret Dili Kursu'na ise ön lisans ve lisans mezunları katılabilecek. Hem eğitim kalitesini arttırmak hem de hanımları meslek sahibi yapmak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, 5 ayrı mahallede kadınlara yönelik sağlık, spor, eğitim, kültür, sanat ve meslek kursu alanında hizmetlerini sürdürüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Hanımlar İşaret Dili Sertifikası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement