Pursaklar'da Nevruz Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Nevruz Etkinliği

Pursaklar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen nevruz etkinliği renkli anlara sahne oldu.

23.03.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen nevruz etkinliği renkli anlara sahne oldu. Programa katılan protokol üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Pursaklar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, nevruz etkinliği düzenledi. Renkli geçen programa Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, belediyeyi temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Halk Eğitim Müdürü Orhan Çetin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin renkli gösterileri davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Yağlı güreşlerle kıyasıya mücadele eden güreşçiler büyük beğeni topladı. Halat çekme, halk oyunları gösterisi, seğmen gösterisi ve okul öğrencilerinin oluşturduğu müzik korosu ile devam eden etkinlik, nevruz ateşinin yakılmasıyla sona erdi. Protokol üyelerinin demir dövüp nevruz ateşinden atlaması ise renkli anlara sahne oldu. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ile Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin okul bahçesine çam fidanı dikti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Nevruz Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement