Pursaklar'da 'Nezaket Elçileri' Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da 'Nezaket Elçileri' Mezun Oldu

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında eğitim gören yüzlerce öğrenci, mezun olarak “Nezaket Elçileri” kervanına katıldı.

01.06.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında eğitim gören yüzlerce öğrenci, mezun olarak "Nezaket Elçileri" kervanına katıldı. Öğrenciler karnelerini Başkan Çetin'den aldı.

Türkiye'nin ilk ve tek Nezaket Okulları, Pursaklar Belediyesi bünyesinde, geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerini yetiştirmeye devam ediyor. Adab-ı muaşeret eğitiminden arkadaş edinmeye, çevre bilincinden hayvan sevgisine, güzel konuşmadan beden temizliğine kadar yoğun ve eğlenceli bir eğitim dönemi geçiren yaklaşık 800 öğrenci, belgelerini alarak mezun oldu.

Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Nezaket Okulları Yıl Sonu Töreni'ne Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Seyit Mehmet Gümüş, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, AK Parti Ankara milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, Nezaket Okulları Müdürü Hazım Öztürk, belediyenin birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Bin kişilik salonu tıklım tıklım dolduran veliler de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

ÇETİN: "GELECEĞİN NEZAKET ELÇİLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ"

Mezuniyet töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bugün burada hep birlikte bu mutluluğu yaşıyoruz. Öncelikle bu güzel yavrularımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize, personelimize ve bizlere güvenerek çocuklarını gönderen değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Pursaklar Belediyesi olarak geleceğin nezaket elçilerini yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

MİNİKLER YETENEKLERİ İLE GÖZ DOLDURDU

Belgelerin dağıtılmasının ardından folklor ve mehteran gösterisi yapan minikler, salonu coşturdu. Şiir okumaları, orta oyunu ve tiyatro gösterisi ile doyasıya eğlendiler. Yaklaşık iki saat süren programın ardından yüzlerce öğrenci "Nezaket Elçileri" kervanına dahil oldu. 2011 yılında açılan Nezaket Okullarında şu ana kadar 4 bine yakın öğrenci adab-ı muaşeret eğitimi alarak mezun oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da 'Nezaket Elçileri' Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement