Pursaklar'da Okullar "Hayat" Oluyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Pursaklar'da Okullar "Hayat" Oluyor

Pursaklar Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, yaz spor okulu faaliyetleri için ilçedeki dört okulun bahçesini de kullanacak.

13.07.2016 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, yaz spor okulu faaliyetleri için ilçedeki dört okulun bahçesini de kullanacak.

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında düzenlenen yaz okulu faaliyetlerine katılan öğrencilerin en iyi şekilde misafir edilmesi amaçlanıyor. Belediyenin okullarda düzenleyeceği yaz spor okuluna katılacak öğrencilere spor kıyafetleri ücretsiz verilecek. Ücretsiz olarak yapılacak yaz spor okullu faaliyetleri arasında voleybol, futbol, taekwondo ve basketbolun yanı sıra adab-ı maşeret eğitimi ve çeşitli sosyal aktiveler de bulunuyor.

Kayıtlar ise Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Pursaklar İmam Hatip Lisesi, Tevfik İleri Kültür Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı, Şehit Salim Akgül Parkı İyisu Çeşmesi'nde yapılacak.

Bu kapsamda dört okulda düzenlenecek sportif faaliyetler 20 Temmuz'da başlayıp 31 Ağustos'ta sona erecek.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz yaz spor okullarını basit birer spor okulu olarak görmüyor, bilakis çocuklarımıza

erdemlilik bilinci kazandırmak ve ilçemizin şehir kültürünü yükseltmek için bunu bir vasıta

olarak görüyoruz. Yavrularımız bu sene de en güzel şekilde eğitimlerini alacak, sporlarını

yapacak. Her sene olduğu gibi bu yıl da belediye olarak onlara spor kıyafetlerini hediye

edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Pursaklar'da Okullar 'Hayat' Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement