Pursaklar'da Üçüncü Kez Seçilen Selçuk Çetin'den Pastalı Kutlama - Son Dakika
Güncel

Pursaklar'da Üçüncü Kez Seçilen Selçuk Çetin'den Pastalı Kutlama

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi üyeleri, Pursaklar'da üçüncü kez belediye başkanı seçilen Selçuk Çetin'i pasta keserek tebrik etti.

03.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi üyeleri, Pursaklar'da üçüncü kez belediye başkanı seçilen Selçuk Çetin'i pasta keserek tebrik etti.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi üyeleri düzenledikleri bir programla Çetin'in üçüncü dönem başkanlığını kutladı. Nezaket Hanımevi'nde düzenlenen programa Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yazar Abdullah Yıldız, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, nezaket okulu öğrencileri ve çok sayıda hanım katıldı. Pursaklar'da üçüncü kez başkan seçilen Selçuk Çetin'e sürpriz yapan kadınlar hazırladıkları yaş pasta ile bu başarıyı kutladılar. Pastayı kesen Başkan Çetin, bu başarının bir ekip işi olduğunu ve Ankara'da metropol ilçeler arasında en yüksek oyu almaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yaptığı konuşmada hanımlara teşekkür eden Çetin, "Biz göreve ilk talip olduğumuzda hizmetkar olmaya geldiğimizi söyledik. Hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizleri mahcup etmediler. Bizler de hemşerilerimizin emanetine asla ihanet etmedik. Çünkü bizler efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Allah hepinizde razı olsun" dedi.

Programın sonunda Nezaket Okulu öğrencileri de Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i tebrik ederek çiçek takdim ettiler.

(MV) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pursaklar'da Üçüncü Kez Seçilen Selçuk Çetin'den Pastalı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement