Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Coşkusu

Pursaklar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülerle başladı.

10.08.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülerle başladı. Kayıt yaptıran bin 500 çocuk, spor kıyafetlerini Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in elinden alıp, sporun keyfini çıkartmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2012 yılında hayata geçirdiği "Okullar Hayat Olsun" projesi 3 yıldır Pursaklar'da uygulamaya konuyor. Bu yılki yaz spor okuluna kaşıt yaptıran bin 500 öğrenci, belirlenen okulların bahçesinde yaz spor okulu çalışmalarını sürdürüyor. Pursaklar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün imzalamış olduğu protokol çerçevesinde üç okulun bahçesinde alanlarında uzman beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde futbol, basketbol, voleybol, taekwondo branşlarında eğitim alan öğrenciler sporun keyfini çıkartıyor. Spor eğitiminin yanı sıra adab-ı muaşeret eğitimi de alan çocuklar, okullarla, sınıflarıyla olan bağını yaz tatilinde de sürdürüyor.

Öğrencileri okullarda ziyaret eden Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin, çalışmaları yerinde denetledi. Öğrencilerin mutlu bir yaz spor okulu dönemi geçirdiklerini belirten Yergin, "Yaz Spor Okulumuz başlamadan önce Sayın Başkanımız Selçuk Çetin, Başkan Yardımcımız Nedim Erçetin ile birlikte bin 500 öğrencimizin spor kıyafetini dağıttık. Şimdi de çocuklarımızı okullarında spor yaparken ziyaret edip, çalışmalar hakkında hocalarımızdan bilgi aldık. Şunu gördük ki öğrencilerimiz yaz spor okulunu çok seviyor ve burada eğlenerek spor yapıyor" dedi.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılan Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulu, Azmi Ertuğrul İlkokulu, Satı Öztürk İlköğretim Okulu ve Pursaklar Lisesi'nde devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Yaz Spor Okulu Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement