Pursaklar'dan Aym Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'dan Aym Başkanı'na Ziyaret

Pursaklar\'dan Aym Başkanı\'na Ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’ı ziyaret etti.

08.08.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı ziyaret etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in yanı sıra Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, İlçe Tarım Müdürü Bilal Karabiber, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Pursaklar'a dair bilgiler veren ve hemşehricilik bilincinin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Hemşehrilerimizden birinin Anayasa Mahkemesi Başkanı olması bizleri hem sevindirdi hem de onurlandırdı. Sayın Arslan'a ülkemiz adına hayırlı hizmetler etmesini ve başarılı bir görev süreci geçirmesini diliyorum" dedi.

Belediyenin artan hizmet kalitesinden, ilçedeki gelişme ve büyümeden dolayı bir hemşehri olarak memnuniyet duyduklarını belirten AYM Başkanı Zühtü Arslan ise Kent Konseyi'nin girişimci tutumunu takdir edip, Pursaklar için yapılabilecek her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, hem üniversite hakkında hem de kent konseyinin çalışmaları hakkında yaptığı sunumda, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in hizmetlerinden övgü ile bahsederek, AYM Başkanı Zühtü Arslan'dan bir hemşehri olarak Pursaklar'da konferans vermesini talep etti. Arıcan'ın talebini olumlu karşılayan Arslan, "Her türlü katkıyı sunmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyaret esnasında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediyenin hanım evlerinde yapılan kabartma tabloyu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'a Pursaklar hatırası olarak takdim etti. Tabloyu görünür bir yere asacaklarını söyleyen Arslan, Kent Konseyi Başkanı Arıcan'ın takdim ettiği Pursaklar Belediyesi yayınları arasında yer alan Medeniyet Beşiği Kadim Şehirlerimiz isimli kitabı kabul ederek heyete teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'dan Aym Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement