Pursaklar'dan Suriyeli Çocuklar İçin Yardım Tır'ı Yola Çıktı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'dan Suriyeli Çocuklar İçin Yardım Tır'ı Yola Çıktı

Pursaklar Belediyesi’nce savaştan kaçan Suriyeli çocuklara yönelik olarak düzenlenen yardım kampanyası tamamlandı.

13.04.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi'nce savaştan kaçan Suriyeli çocuklara yönelik olarak düzenlenen yardım kampanyası tamamlandı. İhtiyaç malzemelerini taşıyan yardım TIR'ı dualarla yola çıktı.

Pursaklar Belediyesi ile Pursaklar Sanayici ve İşadamları Derneği (PUSİAD) tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında çok sayıda ihtiyaç malzemesi toplandı. "Savaştan kaçan çocuklara kayıtsız kalmayın" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına ilçe halkı da büyük destek verdi. Toplanan ihtiyaç malzemeleri düzenlenen törenle Şanlıurfa'daki Suriyeli çocuklara gönderildi.

Tebessüm Çarşısı önünde düzenlenen törene Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı. Uğurlama töreninde konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, "Bugün mazluma sahip çıkma günüdür. Pursaklar başta olmak üzere ülkemiz her zaman Müslümanların, mazlumların, Türkmen kardeşlerimizin yanında olmuştur. Bundan sonra da yanlarında olacaktır. Bu yardım kampanyamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Pursaklar Kaymakamı Kara da Pursaklar halkının göstermiş olduğu duyarlılığın takdire şayan olduğunu belirtti. Protokol konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Hasan İzmirli tarafından yapılan dua ile yardım TIR'ı uğurlandı. Daha önce de Pursaklar Belediyesi düzenlemiş olduğu yardım kampanyalarıyla 5 TIR dolusu ihtiyaç malzemesini mültecilere ulaştırmıştı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'dan Suriyeli Çocuklar İçin Yardım Tır'ı Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement