Pursaklar Konserlerle Şenlendi - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Konserlerle Şenlendi

Pursaklar Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinde sahne alan sanatçılar, her akşam etkinlik alanına toplanan kalabalığa keyif dolu anlar yaşatıyor.

09.07.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde sahne alan sanatçılar, her akşam etkinlik alanına toplanan kalabalığa keyif dolu anlar yaşatıyor.

Pursaklar Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Hacivat ile Karagöz, orta oyunu, Aşuk ile Maşuk, bilgi yarışmaları, ateşbaz gösterisi, illüzyon gösterisi, semazen, fasıl dinletileri, sıra geceleri, deve safarisi, yöresel oyunlar, açık hava sineması ve konserlerle keyif dolu anlar yaşatıyor. Şehit Salim Akgül Parkı'nda sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde ise Pursaklarlılar konserlerin keyfini çıkartıyor. Ramazan ayı içerisinde sahne alan birbirinden değerli sanatçılar Mustafa Özcan, Sedat Uçan, Fatih Yardım, Mustafa Caymaz, Şair Dursun Ali Erzincanlı sevilen türküleri, ilahileri ve şiirlerini seslendirdi. Ayrıca hemşeri derneklerinin ortaya koyduğu renkli etkinliklerle Pursaklar halkını buluşturan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, memleket özlemi çekenlerin bu özlemini de gideriyor. Pursaklar Belediyesi Ramazan akşamlarında 11 Temmuz'da sanatçı Zekai Tunca konser verecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Konserlerle Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement