Pursaklar Yeni Bir Okul Daha Kazanıyor - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Yeni Bir Okul Daha Kazanıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ahmet ve Müşerref Muhtaroğlu tarafından yapılacak olan ilkokulun temel atma töreninde, "Peçenek Mahallemize güzel bir okul kazandıracak olan muhterem Müşerref Hanım ve ailesine çok teşekkür ediyorum.

23.06.2016 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ahmet ve Müşerref Muhtaroğlu tarafından yapılacak olan ilkokulun temel atma töreninde, "Peçenek Mahallemize güzel bir okul kazandıracak olan muhterem Müşerref Hanım ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu hayırlarının karşılığını en güzel şekilde versin" dedi.

Pursaklar, Peçenek Mahallesi'ne Ahmet ve Müşerref Muhtaroğlu tarafından yapılacak olan ilkokulun temeli Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in katılımıyla atıldı.

Peçenek Mahallesi İlkokulu'nun yetersiz kalması nedeniyle milli eğitim camiası, belediye ve kaymakamlık yetkilileri ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Hayırsever Ahmet ve Müşerref Muhtaroğlu tarafından yapılacak olan yeni okulun temel atma töreninde bir araya gelen ilçe protokolü "Pursaklar'ı okuyan şehir yapmakta kararlıyız" dediler. Eski Peçenek İlkokulu'nun bulunduğu alanda düzenlenen temel atma törenine Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Hayırsever Müşerref Muhtaroğlu ve ailesi, okul müdürleri ile Peçenek halkı katıldı.

Kaymakam İhsan Kara yaptığı konuşmada hayırsever Muhtaroğlu ailesine teşekkür ederek eğitim kurumu inşa etmenin önemini anlattı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise konuşmasında Muhtaroğlu ailesine teşekkür ederek "Peçenek Mahallemize güzel bir okul kazandıracak olan muhterem Müşerref Hanım ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu hayırlarının karşılığını en güzel şekilde versin" ifadesini kullandı.

Temel atma töreninde duygularını paylaşan Müşerref Muhtaroğlu "Bu memlekette yiyip içtik. O nedenle buraya hizmet etmek çok güzel bir duygu. Bu güzelliği bana yaşatan çocuklarıma ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Pursaklar'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Kurban kesilerek temeli atılan okulun kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Yeni Bir Okul Daha Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement