Pursaklar Zabıtası İnşaat Malzemesi Satan İşyerlerini Uyardı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Zabıtası İnşaat Malzemesi Satan İşyerlerini Uyardı

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halktan gelen şikâyetler üzerine inşaat malzemesi satan iş yerlerinin oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaları için 1 ay süre tanıdı.

07.08.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halktan gelen şikayetler üzerine inşaat malzemesi satan iş yerlerinin oluşturduğu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaları için 1 ay süre tanıdı.

Konut bölgeleri ve okulların yanı başında bulunan inşaat malzemeleri satış noktalarında oluşan görüntü kirliliği halkın tepkisine yol açtı. Şikayetleri dikkate alan Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, inşaat malzemesi (ardiyecilerle) satan esnaf ile toplantı düzenledi. Toplantıya Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer, Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın ve ardiyeciler katıldı.

İnşaat malzemeleri satan işyerlerinin şehrin merkezinde hem gürültü hem de görüntü kirliliği oluşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kayaer "Bu tür iş yerlerinin şehir merkezi dışında olmaları gerekiyor. Halkın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. O nedenle esnafımızın duyarlı olması gerekiyor" dedi.

Saray bölgesindeki ardiyecilerle yapılan toplantıda ortak karara varılarak bulundukları yerden taşınmaları için 1 ay süre verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Zabıtası İnşaat Malzemesi Satan İşyerlerini Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement