Pursaklarlı Hanımlar Göçmen Ailenin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Pursaklarlı Hanımlar Göçmen Ailenin Yüzünü Güldürdü

Pursaklarlı Hanımlar Göçmen Ailenin Yüzünü Güldürdü

Pursaklar Belediyesi hanım evlerindeki kursiyerler güçlerini birleştirerek, Suriye’den göç edip Türkiye’ye sığınan ailelerin yüzünü güldürüp, evlerini şenlendirdi.

10.02.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi hanım evlerindeki kursiyerler güçlerini birleştirerek, Suriye'den göç edip Türkiye'ye sığınan ailelerin yüzünü güldürüp, evlerini şenlendirdi.

Pursaklar Belediyesi hanım evi üyeleri, sosyal sorumluluk projelerini her geçen gün arttırıyor. Hanımlar, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınıp Ankara'ya yerleşen Suriyeli ailenin ev ihtiyacını karşıladı. Belediyenin kurslarına katılan hanımlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalmadık kapı bırakmıyor. Her yıl yeni sosyal sorumluluk projeleri geliştiren Tebessüm Çarşısı ve hanım evleri üyeleri, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerini tespit edip, onlara yardım eli uzatıyor.

Bu kapsamda Siteler Doğantepe'deki ihtiyaç sahibi Suriyeli bir aileyi ziyaret eden hanımlar, ailenin eşya ve gıda ihtiyacını karşıladı. Aralarında para toplayan hanımlar güçlerini birleştirerek ikinci el eşya satan dükkanlardan mobilya ve beyaz eşya satın alarak aileye yardım etti. Hanımların yardımları bununla da sınırlı kalmadı. Topladıkları paralarla mağazalardan ürünler alan hanımlar, yeni evlenen göçmen çiftin yüzünü güldürdü. Düğünlerine de katılarak mutluluklarını paylaştı.

Sosyal sorumluluk projesiyle "sınırları" aşan hanımlar, yaptıkları yardımları Pursaklar sınırları dışına taşıdı. Doğu'dan Batı'ya hemen her yere yardım eli uzatarak halkı tebessüm ettirmek için seferber oldular. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklarlı Hanımlar Göçmen Ailenin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement