Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Genelkurmay Başkanı Muhammed bin Zeyd Al Nahyan ile görüştü.

23.10.2014 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Genelkurmay Başkanı Muhammed bin Zeyd Al Nahyan ile görüştü.

Rusya'nın Soçi şehrinde gerçekleşen görüşmede konuşan Putin, Rusya ile BAE arasındaki ilişkilerin başarılı bir şekilde gelişmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Putin, iki ülke arasındaki politik ve ekonomik ilişkinin son yıllarda katlanarak arttığına vurgu yaparak, Rusya'nın BAE ekonomik fonlarına ciddi güven duyduğunu söyledi. Putin, görüşmede İsrail- Filistin, Irak ve Libya konularında görüş alışverişinde bulunmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Al Nahyan ise Rusya'nın Ortadoğu'yu ilgilendiren konularda önemli rol üstlenen bir ülke olduğunu kaydetti. Al Nahyan, "İlişkilerimiz biz ayrıcalıklı kılıyor. Önümüzde büyük hedefler var, bunlara ulaşırsak ilişkilerimiz daha da aktif bir şekilde gelişecek" diye konuştu. - Moskova

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Putin, Abu Dabi Veliaht Prensi Al Nahyan ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı
    13:09 Halil İbrahim İzgi'nin 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı

    Halil İbrahim İzgi'nin Filistin konusunda kaleme aldığı yazılar, 'Filistin Defteri' adlı eserde bir araya getirildi. İzgi, Filistin defterini hayatın farklı anlarını kaydettiği ve kendini aradığı bir eser olarak tanımladı. Eserde, İsrail'in Filistin'de yaptıkları ve Filistin meselesinde insanlığın üzerine düşen görevler ele alınıyor. İzgi, medyanın baskılarından kurtulan dünyanın kendi sesini duymaya başladığını belirtti.

  • Apple Notlar, iOS 18 ile Ses Kaydı ve Matematik Notları Özelliği Kazanıyor
    13:09 Apple Notlar, iOS 18 ile Ses Kaydı ve Matematik Notları Özelliği Kazanıyor

    Apple'ın popüler uygulaması Apple Notlar, iOS 18 ile birlikte iki önemli özellik kazanıyor. Bu yenilikler arasında uygulama içi ses kaydı ve hesaplama yapabilen Matematik Notları bulunuyor.

  • Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?
    13:09 Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?

    Xiaomi, Redmi Pad Pro modelini globale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son bilgilere göre, lansmanın çok yakında yapılacağı ve Çin ve global varyantları arasında teknik bir farklılık olmayacağı belirtiliyor. Redmi Pad Pro'nun teknik özellikleri arasında 12.1 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB dahili depolama, 10,000 mAh batarya kapasitesi gibi özellikler bulunuyor.

  • Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı
    13:09 Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı

    Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla adından söz ettiren Suphiye Orancı, şimdi de büyük kızı Dilara'nın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme geldi. Orancı'nın yıllar önce kızlarını bırakıp Almanya'ya kaçtığı ve bu durumun 34 yıl önce haber yapıldığı ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten olan ikiz kızlarıyla ilgili davalar devam ederken, Uğur Dündar DNA testi sonucunda genç kadının babası olmadığını kanıtladı.

  • Bitlis Eren ve Batman Üniversitelerinde Yeni Güve Türleri Keşfedildi
    13:08 Bitlis Eren ve Batman Üniversitelerinde Yeni Güve Türleri Keşfedildi

    Bitlis Eren ve Batman üniversitelerinde görevli akademisyenlerin Elazığ'ın Maden ilçesinde yaptığı çalışma sonucunda iki yeni güve türü tespit edildi. Yapılan araştırma sonucunda keşfedilen güveler, Pyraloidea üst familyasına ait olup, biri 'Hyperlais cakiri' adıyla adlandırıldı ve diğeri Türkiye faunasına kazandırılan Polyochodes albidiscella türüdür.

  • Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede
    13:07 Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede

    Yozgat'ta 71 yıldır terzilik yapan 82 yaşındaki Yaşar Özayan, çırak bulamadıklarını ve mesleğin yok olmaya başladığını belirtiyor. Terzilik mesleği, hazır giyim karşısında ayakta kalabilmenin mücadelesini veriyor. Çırak bulamayan terziler, kendilerinden sonraki nesillere mesleği öğretememenin huzursuzluğunu yaşıyor. Yaşar Özayan, terzilik mesleğini 71 yıldır aynı heyecanla sürdürdüğünü ve mesleği yapabilecek çırak bulamadıklarını dile getiriyor.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor
    13:07 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gece gündüz çalışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir'i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

  • Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı
    13:06 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı. Başkan Durbay, tebrikleri kabul etmenin yanı sıra, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı
    13:05 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken, salgından sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu şüpheli kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
    13:04 Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bulunan Devlethan Camii'nde akşam namazı sırasında kalp krizi geçiren Barış Aşık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor
    13:04 Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı'da spor yapabilme koşullarını iyileştirmek amacıyla yatırımlara hız vererek, Ağrı'ya 2 adet yeni kapalı tenis kortu kazandırıyor. Ağrı Valiliği koordinesinde başlatılan inşaat çalışmalarının Ekim ayında tamamlanması hedefleniyor. Bu tesislerle Ağrı, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı hedefliyor ve spor turizminin gelişmesine katkı sağlayacak.


Advertisement